Mikrofon jakları çalışmıyor

Notsira

Femtopat
Daha fazla  
Arka ön jaklar ikisi de çalışmıyor. USB ses kartı aldım, yine hoparlör çalışıyor. Jak çalışmıyor. Realtek açılmıyor. Onun dışında devre dışı bırakılmış aygıtlar vs onlar açık. Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum, BIOSTAR marka anakart kullanıyorum. Son çare buraya geldim.

Hocam, nasıl bir mikrofon kullanıyorsunuz? Kulaklık ile kombine mi, ayrı mı? Kulaklık tek jaklı mı, çift jaklı mı? USB ses kartı varken Realtek üzerinden ayar yapamazsınız.

Laptoplardan biliyorum aynı sistem olmayabilir belki yine de fikir olsun laptoplar nem veya su alınca anakart oksitlenme ya da çürümede genelde ilk ses işlemlerinin yapıldığı bölgeden başlıyor bir ihtimal olabilir.

Hocam, nasıl bir mikrofon kullanıyorsunuz? Kulaklık ile kombine mi, ayrı mı? Kulaklık tek jaklı mı, çift jaklı mı? USB ses kartı varken Realtek üzerinden ayar yapamazsınız.

Normal tek jaklı denedim çift girişli kulaklıkda denedim olmadı. Realtek hiçbir türlü açılmıyor onu 3 farklı günde 7 kere denedim.
Canlı derse girebilmek için telefonu Wi-Fi ile bilgisayara bağlayıp microfon olarak kullanıyorum internet kötü olduğundan canlı dersde donmalar kasmalar oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı