EGPArtyom Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #1 MSI GE72 6qf Apache Pro model laptop kullanmaktayım sürücü güncelledim ve mikrofonum bozuldu kalitesi hiçbir şekilde düzeltemiyorum eski sürücüyü yükledim yine düzeltemedim.
MSI GE72 6qf Apache Pro model laptop kullanmaktayım sürücü güncelledim ve mikrofonum bozuldu kalitesi hiçbir şekilde düzeltemiyorum eski sürücüyü yükledim yine düzeltemedim.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 25 Mart 2021 #2 MSI teknik servisiyle iletişime geç. Eski sürücüyü fiziksel olarak yüklediğini aygıt yöneticisinden kontrol et.
MSI teknik servisiyle iletişime geç. Eski sürücüyü fiziksel olarak yüklediğini aygıt yöneticisinden kontrol et.
EGPArtyom Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #3 Nasıl kontrol edeceğim hiç bilgim yok 10 dk öncesine kadar hiç sorun yoktu bozdum ya yeni sürücü yükleyeceğim diye mikrofon kalitem çok kötü.
Nasıl kontrol edeceğim hiç bilgim yok 10 dk öncesine kadar hiç sorun yoktu bozdum ya yeni sürücü yükleyeceğim diye mikrofon kalitem çok kötü.