Çözüldü Mikrofon Karşıya Ses gitmeme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Caner24

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlarla herhangi bir oyunu oynamak için ventrilo, ts vb. her programda rahat konuşuyordum, sesimin duyulması gibi bir sıkıntı yoktu. Vent kullanırken birden sesimin gitmediğini farkettim, diğer konuşma programlarında da denedim yine aynı idi. Mikrofon seviyesine baktım Düzeyi 100'dü. Sürücüleri güncelleştirdim, mikrofon degiştirdim, sonunda şöyle bir çözüm buldum; mikrofon düzeyi 100 olduğunda karşıya en ufak bir ses bile gitmiyor ama 20 yapınca düzeyi ses gidiyor fakat bu sefer de mikrofon sesi 20 olduğundan ses çok az gidiyor, duyulmakta zorluk çekiyorum. Ne yaptıysam olmuyor.

Yani kısacası mikrofon düzeyini attırınca '' hiç '' gitmiyor.

Düzeyi düşürünce gidiyor bu sefer de az olduğu için çok kısık gidiyor bu da duyulmaması gibi bir şey oluyor.

Yardım edebilecek varsa çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Bayağıdır internetim yoktu, sorunu çözdüm.
Şöyle bir çözüm sonucu BIOS ayarlarından input device HD Audio seciliydi bunu AC97 yaptım.
Kimlik:HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0662&SUBSYS_1043837F&REV_1001
Sürümü:6.0.1.6004

Son düzenleme:
Bayağıdır internetim yoktu, sorunu çözdüm.
Şöyle bir çözüm sonucu BIOS ayarlarından input device HD Audio seciliydi bunu AC97 yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bendede benzer bir yanlış bağlama sorunu var galiba. HD Audio'yu seçtiğim zaman ön ve arka portlardan ses gelmiyor, AC97 seçtiğim zaman ön porttan ses geliyor. Bu duruma nasıl müdahale edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı