orhan222 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #1 Benim mikrofonum ile kayıt yaparken biraz uzaklaşsam sesim hiç gelmiyor. Bunun sorunu nedir? Bana önerebileceğiniz kaliteli mikrofon varsa yazın. En kısa zamanda yorumlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2014
Benim mikrofonum ile kayıt yaparken biraz uzaklaşsam sesim hiç gelmiyor. Bunun sorunu nedir? Bana önerebileceğiniz kaliteli mikrofon varsa yazın. En kısa zamanda yorumlarınızı bekliyorum.
quantom Kilopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 207 Makaleler 2 Yer Türkiye 30 Eylül 2014 #2 Mikrofonunuzun markasını ve modelini öğrenebilir miyim ?
Soldierdem Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 592 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2014 #3 Mikrofon ayarlarında desibel yani "dB" ayarını +0.0 ise +10.0 olarak ayarlayınız. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2014
orhan222 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2014 #4 Kaliteli bir mikrofon değil 10tl aldım ancak dB yükseltirsem cızrtı çoğalcak ve ben istemiyorum bana önerebileceğiniz bir mikrofon varsa Soldierdem dedi: Mikrofon ayarlarında desibel yani "dB" ayarını +0.0 ise +10.0 olarak ayarlayınız. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir mikrofon değil 10tl aldım ancak dB yükseltirsem cızrtı çoğalcak ve ben istemiyorum bana önerebileceğiniz bir mikrofon varsa
Kaliteli bir mikrofon değil 10tl aldım ancak dB yükseltirsem cızrtı çoğalcak ve ben istemiyorum bana önerebileceğiniz bir mikrofon varsa Soldierdem dedi: Mikrofon ayarlarında desibel yani "dB" ayarını +0.0 ise +10.0 olarak ayarlayınız. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir mikrofon değil 10tl aldım ancak dB yükseltirsem cızrtı çoğalcak ve ben istemiyorum bana önerebileceğiniz bir mikrofon varsa