leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 25 Aralık 2020 #1 Kulaklığı aldığımda mikrofonu ilk başta çok boğuktu 3 gün sonra kendi kendine açıldı ve netleşti sadece merakımdan soruyorum bunun sebebi nedir?
Kulaklığı aldığımda mikrofonu ilk başta çok boğuktu 3 gün sonra kendi kendine açıldı ve netleşti sadece merakımdan soruyorum bunun sebebi nedir?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 25 Aralık 2020 #2 Kullandıkça açılır o
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 25 Aralık 2020 #3 Bende de bazen oluyor. Arada bir mikrofonu ağzıma sokuyorum galiba içine sıvı bir şey kaçıyor 1-2 gün bozuluyor sonra kendiliğinden geliyor. Fakat şu anda mikrofon çalışmayacak kadar kötü ses veriyor .
Bende de bazen oluyor. Arada bir mikrofonu ağzıma sokuyorum galiba içine sıvı bir şey kaçıyor 1-2 gün bozuluyor sonra kendiliğinden geliyor. Fakat şu anda mikrofon çalışmayacak kadar kötü ses veriyor .