gLo1NN Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 140 23 Temmuz 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim sıkıntım Microsoft mikrofonu kullanıyor ve kendi sesim bana geliyor, bunun çözümü nedir? Dosya Ekleri a.png 180,9 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba arkadaşlar. Benim sıkıntım Microsoft mikrofonu kullanıyor ve kendi sesim bana geliyor, bunun çözümü nedir?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.080 Makaleler 6 Çözümler 54 23 Temmuz 2019 #2 Denetim masası > Ses > Kayıt > Mikrona girin > Dinle kısmından "Bu aygıtı dinleyin seçeneğini kaldırın" > Uygula.
Denetim masası > Ses > Kayıt > Mikrona girin > Dinle kısmından "Bu aygıtı dinleyin seçeneğini kaldırın" > Uygula.
gLo1NN Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 140 23 Temmuz 2019 #3 Ulunay dedi: Denetim masası > Ses > Kayıt > Mikrona girin > Dinle kısmından "Bu aygıtı dinleyin seçeneğini kaldırın" > Uygula. Genişletmek için tıkla... Bu cevapla sorun çözülmüştür teşekkürler.
Ulunay dedi: Denetim masası > Ses > Kayıt > Mikrona girin > Dinle kısmından "Bu aygıtı dinleyin seçeneğini kaldırın" > Uygula. Genişletmek için tıkla... Bu cevapla sorun çözülmüştür teşekkürler.