Hazerr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Kulaklık bağırınca filan sesini kısıyor. Bunu nasıl kapatırım sabit seviyede durur?
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2024 #2 Hazerr dedi: Kulaklık bağırınca filan sesini kısıyor. Bunu nasıl kapatırım sabit seviyede durur? Genişletmek için tıkla... Opera'da oluyordu bende sadece hocam DC kullanırken falan her şeyi denedim düzelmedi.
Hazerr dedi: Kulaklık bağırınca filan sesini kısıyor. Bunu nasıl kapatırım sabit seviyede durur? Genişletmek için tıkla... Opera'da oluyordu bende sadece hocam DC kullanırken falan her şeyi denedim düzelmedi.
Hazerr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 exist.one dedi: Opera'da oluyordu bende sadece hocam DC kullanırken falan her şeyi denedim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende Discord'a Chrome'dan girerken oluyor.
exist.one dedi: Opera'da oluyordu bende sadece hocam DC kullanırken falan her şeyi denedim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende Discord'a Chrome'dan girerken oluyor.
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2024 #4 Hazerr dedi: Bende Discord'a Chrome'dan girerken oluyor. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı'da oluyor hocam uygulamada sorun yok.
Hazerr dedi: Bende Discord'a Chrome'dan girerken oluyor. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı'da oluyor hocam uygulamada sorun yok.
Semih Dejavu Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #5 Hazerr dedi: Kulaklık bağırınca filan sesini kısıyor. Bunu nasıl kapatırım sabit seviyede durur? Genişletmek için tıkla... Aga steamla alakalı aynı sorun bende de vardı. Otomatik ses artış konrolünü kapat Steam ses ayarlarından.
Hazerr dedi: Kulaklık bağırınca filan sesini kısıyor. Bunu nasıl kapatırım sabit seviyede durur? Genişletmek için tıkla... Aga steamla alakalı aynı sorun bende de vardı. Otomatik ses artış konrolünü kapat Steam ses ayarlarından.