Aynı anakart bende de var. Boya yaka mikrofonu kullanıyorum. Anakartın sitesindeki bütün driverlerı denedim. Ya çok kısık ses geliyor ya da sizinde bahsettiğiniz gibi tek tarafta geliyor. Ben de ön paneldeki mikrofon girişini kullanıyorum. Siz sorununuzu çözebildiniz mi? Sorun Anakartta mı?Başlıkta da belirttiğim gibi mikrofonumla kayıt yaptığımda sadece sağ taraftan ses geliyor.
İşletim sistemim ve driverlarım güncel.
- Anakart MSI B450 GAMING PRO
Bende arka tarafa bağladım kulaklığı mikrafonu düzeldi. Driverlarla alakalı sorun bence.Aynı anakart bende de var. Boya yaka mikrofonu kullanıyorum. Anakartın sitesindeki bütün driverlerı denedim. Ya çok kısık ses geliyor ya da sizinde bahsettiğiniz gibi tek tarafta geliyor. Ben de ön paneldeki mikrofon girişini kullanıyorum. Siz sorununuzu çözebildiniz mi? Sorun Anakartta mı?
Bi emin olsam tamire göndericem.
Asıl saygılar bizden hocam. Çok sağ olun.Merhaba, bir günümü yaktım bu mevzu yüzünden ama işinize yararsa diye buraya yazıyorum. Win10 ayarlarda erişim kolaylığı>ses>mono sesi aç ibaresi tikli olursa probleminiz hallolur. Bazı realtek yazılımları da konuyu direk çözüyormuş ama ben windows'tan çözdüm saygılar...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.