N Navas Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 5 10 Haziran 2020 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran tam çıkmamış, ama mikrofondan dinle yapınca böyle bir ses geliyor, karşı tarafa da aynı şekilde gidiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekran tam çıkmamış, ama mikrofondan dinle yapınca böyle bir ses geliyor, karşı tarafa da aynı şekilde gidiyor.
1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #2 Mikrofonun şaselemesinde sıkıntı var. Kablonun veya jakın içindeki şase teli kopmuş veya temas etmiyo olabilir.
Mikrofonun şaselemesinde sıkıntı var. Kablonun veya jakın içindeki şase teli kopmuş veya temas etmiyo olabilir.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 10 Haziran 2020 #3 Navas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ekran tam çıkmamış, ama mikrofondan dinle yapınca böyle bir ses geliyor, karşı tarafa da aynı şekilde gidiyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı takın taktıpınız uç kısmını oynatın eğer ses kesiliyorsa veya sesiniz gidiyorsa kablolarda kopma vardır.
Navas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ekran tam çıkmamış, ama mikrofondan dinle yapınca böyle bir ses geliyor, karşı tarafa da aynı şekilde gidiyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı takın taktıpınız uç kısmını oynatın eğer ses kesiliyorsa veya sesiniz gidiyorsa kablolarda kopma vardır.
N Navas Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 5 10 Haziran 2020 #4 Talha murat dedi: Kulaklığı takın taktıpınız uç kısmını oynatın eğer ses kesiliyorsa veya sesiniz gidiyorsa kablolarda kopma vardır. Genişletmek için tıkla... Geçti o şekilde, nasıl düzeltebilirim onu? 1982 dedi: Mikrofonun şaselemesinde sıkıntı var. Kablonun veya jakın içindeki şase teli kopmuş veya temas etmiyo olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim?
Talha murat dedi: Kulaklığı takın taktıpınız uç kısmını oynatın eğer ses kesiliyorsa veya sesiniz gidiyorsa kablolarda kopma vardır. Genişletmek için tıkla... Geçti o şekilde, nasıl düzeltebilirim onu? 1982 dedi: Mikrofonun şaselemesinde sıkıntı var. Kablonun veya jakın içindeki şase teli kopmuş veya temas etmiyo olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim?
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 10 Haziran 2020 #5 Navas dedi: Geçti o şekilde, nasıl düzeltebilirim onu? Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Düzelmez kusura bakma benim dediğim zaman düzeliyorsa düzelmez.
Navas dedi: Geçti o şekilde, nasıl düzeltebilirim onu? Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Düzelmez kusura bakma benim dediğim zaman düzeliyorsa düzelmez.
N Navas Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 5 10 Haziran 2020 #6 Talha murat dedi: Düzelmez kusura bakma benim dediğim zaman düzeliyorsa düzelmez. Genişletmek için tıkla... Anakart değiştirsem düzelirmi peki?
Talha murat dedi: Düzelmez kusura bakma benim dediğim zaman düzeliyorsa düzelmez. Genişletmek için tıkla... Anakart değiştirsem düzelirmi peki?
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 10 Haziran 2020 #7 Navas dedi: Anakart değiştirsem düzelir mi peki? Genişletmek için tıkla... Bak başka mikrofon dene. Ya da çıkar mikrofonu sesi aç ses gelmiyorsa mikrofon arızalı başka mikrofon dene mesela kulaklıklarda olan.
Navas dedi: Anakart değiştirsem düzelir mi peki? Genişletmek için tıkla... Bak başka mikrofon dene. Ya da çıkar mikrofonu sesi aç ses gelmiyorsa mikrofon arızalı başka mikrofon dene mesela kulaklıklarda olan.
N Navas Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 5 10 Haziran 2020 #8 Talha murat dedi: Bak başka mikrofon dene. Ya da çıkar mikrofonu sesi aç ses gelmiyorsa mikrofon arızalı başka mikrofon dene mesela kulaklıklarda olan. Genişletmek için tıkla... Telefonda denedim çalışıyor, kasaya da elimi biraz değdirirsem arada bir azalıyor
Talha murat dedi: Bak başka mikrofon dene. Ya da çıkar mikrofonu sesi aç ses gelmiyorsa mikrofon arızalı başka mikrofon dene mesela kulaklıklarda olan. Genişletmek için tıkla... Telefonda denedim çalışıyor, kasaya da elimi biraz değdirirsem arada bir azalıyor
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 10 Haziran 2020 #9 Navas dedi: Telefonda denedim çalışıyor, kasaya da elimi biraz değdirirsem arada bir azalıyor. Genişletmek için tıkla... Haa kardeş ben anladım jak girişi kısa ondan yapıyor mikrofonun jak girişi kısa başka mikrofon almalısın. Kısa derken ince.
Navas dedi: Telefonda denedim çalışıyor, kasaya da elimi biraz değdirirsem arada bir azalıyor. Genişletmek için tıkla... Haa kardeş ben anladım jak girişi kısa ondan yapıyor mikrofonun jak girişi kısa başka mikrofon almalısın. Kısa derken ince.
N Navas Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 5 10 Haziran 2020 #10 Talha murat dedi: Haa kardeş ben anladım jak girişi kısa ondan yapıyor mikrofonun jak girişi kısa başka mikrofon almalısın. Kısa derken ince. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yardımın için teşekkür ederim. <3
Talha murat dedi: Haa kardeş ben anladım jak girişi kısa ondan yapıyor mikrofonun jak girişi kısa başka mikrofon almalısın. Kısa derken ince. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yardımın için teşekkür ederim. <3