cyros
Centipat
Daha fazla
Hocam, bu windows 11 için mi?Ayarlar kısmından önce ses bölümüne girin. Sonra ilgili ayarlar diye sağda bir bölüm açılacak hocam, orada ses denetim masası kısmına tıklarsanız ekstra bir pencere açılıyor. Orada kayıt kısmına bastığınızda muhtemelen mikrofonun sorununu görürsünüz. Şuan cihazımda mikrofon bulunmadığı için tam olarak bilgi veremedim.
Bu dediğim Windows 10 için ama 11 işletim sisteminde de pek farkı olduğunu sanmıyorum az çok aynı şekilde yine aynı pencereye ulaşabilirsiniz. Bu ekrandan mikrofon ayarlarına bir göz atabilirsiniz.Hocam, bu windows 11 için mi?
Bunları nasıl ayarlamam lazım, dediğinizi yaptım.Bu dediğim Windows 10 için ama 11 işletim sisteminde de pek farkı olduğunu sanmıyorum az çok aynı şekilde yine aynı pencereye ulaşabilirsiniz. Bu ekrandan mikrofon ayarlarına bir göz atabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2316534
Biçim kısmında bu kadar seçenek var değil mi? Eğer öyleyse mikrofonu her bir biçimde test edin. Anlam veremediğim kardeşinizin nasıl bu pencereye ulaştığı.Bunları nasıl ayarlamam lazım, dediğinizi yaptım.
Biçim kısmında bu kadar seçenek var değil mi? Eğer öyleyse mikrofonu her bir biçimde test edin. Anlam veremediğim kardeşinizin nasıl bu pencereye ulaştığı.![]()
Olmamasına üzüldüm. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Umarım kısa süre içinde çözersin. İyi akşamlar sana da.Herşey için teşekkürler, ama sabahtan beri deniyordum, gene denedim hepsini her altarnetifi, denedim ama olmadı, herşey için teşekkürler iyi akşamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.