yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 9 Ekim 2023 #1 Mikrofon lazım ama nereden alacağımı bilmiyorum. Nerede satılır? İnternetten alma imkanım yok gidip alacağım bilgisayarcılar veya A101 BİM şok satar mı? Kalitesi fark etmez çalışsın yeterli.
Mikrofon lazım ama nereden alacağımı bilmiyorum. Nerede satılır? İnternetten alma imkanım yok gidip alacağım bilgisayarcılar veya A101 BİM şok satar mı? Kalitesi fark etmez çalışsın yeterli.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.885 Makaleler 1 Çözümler 28 9 Ekim 2023 #2 Teknosa, Mediamartk, Vatan Bilgisayar gibi yerlerde kaliteli ve ucuz mikrofonlar bulabilirsin.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 9 Ekim 2023 #3 Kükreyen Deli Adam dedi: Teknosa, mediamartk, Vatan Bilgisayar gibi yerlerde kaliteli ve ucuz mikrofonlar bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o tür yerlere gitmek istemiyorum evime uzak mesefeler acaba daha genel yerlerde satılırmı hocam?
Kükreyen Deli Adam dedi: Teknosa, mediamartk, Vatan Bilgisayar gibi yerlerde kaliteli ve ucuz mikrofonlar bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o tür yerlere gitmek istemiyorum evime uzak mesefeler acaba daha genel yerlerde satılırmı hocam?
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.929 Çözümler 43 9 Ekim 2023 #4 yigit.ked dedi: Bilgisayarcılar veya A101 BİM şok satar mı? Kalitesi fark etmez çalışsın yeterli. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı 2-3 katı fiyatına satar, marketteki 1 hafta dayanmaz. Teknosa, Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi yerlerden alın.
yigit.ked dedi: Bilgisayarcılar veya A101 BİM şok satar mı? Kalitesi fark etmez çalışsın yeterli. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı 2-3 katı fiyatına satar, marketteki 1 hafta dayanmaz. Teknosa, Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi yerlerden alın.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 9 Ekim 2023 #5 ORGANIZE dedi: Bilgisayarcı 2-3 katı fiyatına satar, marketteki 1 hafta dayanmaz. Teknosa, Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi yerlerden alın. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. bir kablolu kulak içi kulaklık almak mantıklı mı?
ORGANIZE dedi: Bilgisayarcı 2-3 katı fiyatına satar, marketteki 1 hafta dayanmaz. Teknosa, Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi yerlerden alın. Genişletmek için tıkla... Hocam 2. bir kablolu kulak içi kulaklık almak mantıklı mı?
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.929 Çözümler 43 9 Ekim 2023 #6 yigit.ked dedi: Hocam 2. bir kablolu kulak içi kulaklık almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... 2 kulaklık mı kullanacaksınız?
yigit.ked dedi: Hocam 2. bir kablolu kulak içi kulaklık almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... 2 kulaklık mı kullanacaksınız?
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 9 Ekim 2023 #7 ORGANIZE dedi: 2 kulaklık mı kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Mantıklı olur mu diyorum onda var ya mikrofon 30 TL'ye falan alsam iyi olur mu?
ORGANIZE dedi: 2 kulaklık mı kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Mantıklı olur mu diyorum onda var ya mikrofon 30 TL'ye falan alsam iyi olur mu?
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.929 Çözümler 43 9 Ekim 2023 #8 yigit.ked dedi: Mantıklı olur mu diyorum onda var ya mikrofon 30 TL'ye falan alsam iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi çok kötüdür 30 TL olan ürünün denemek istiyorsanız deneyin.
yigit.ked dedi: Mantıklı olur mu diyorum onda var ya mikrofon 30 TL'ye falan alsam iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi çok kötüdür 30 TL olan ürünün denemek istiyorsanız deneyin.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 9 Ekim 2023 #9 ORGANIZE dedi: Ses kalitesi çok kötüdür 30 TL olan ürünün denemek istiyorsanız deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu anda var bende bir tane kulaklık 50 TL'ye aldım ama sesi test edemiyorum çünkjü sesi duyabilecek bir hoparlör yok.
ORGANIZE dedi: Ses kalitesi çok kötüdür 30 TL olan ürünün denemek istiyorsanız deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu anda var bende bir tane kulaklık 50 TL'ye aldım ama sesi test edemiyorum çünkjü sesi duyabilecek bir hoparlör yok.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.929 Çözümler 43 9 Ekim 2023 #10 yigit.ked dedi: Şu anda var bende bir tane kulaklık 50 TL'ye aldım ama sesi test edemiyorum çünkjü sesi duyabilecek bir hoparlör yok. Genişletmek için tıkla... Ses kaydedici.
yigit.ked dedi: Şu anda var bende bir tane kulaklık 50 TL'ye aldım ama sesi test edemiyorum çünkjü sesi duyabilecek bir hoparlör yok. Genişletmek için tıkla... Ses kaydedici.