Mirzaaa Picopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 96 Çözümler 3 11 Şubat 2021 #1 Merhabalar, şu anda Corsair HS70SE kulaklık kullanıyorum ve mikrofonunun sesinden pek memnun değilim, arkadaşlarım da memnun değil. Sesi temiz veren çok da pahalı olmayan mikrofon önerileriniz var mı? Teşekkür ederim.
Merhabalar, şu anda Corsair HS70SE kulaklık kullanıyorum ve mikrofonunun sesinden pek memnun değilim, arkadaşlarım da memnun değil. Sesi temiz veren çok da pahalı olmayan mikrofon önerileriniz var mı? Teşekkür ederim.
C Can Yıldızz Kilopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #2 BOYA M1
Kwak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.597 Çözümler 9 Yer İngiltere Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Asus Tuf A15 7535hs 4050 Monitör: KTC H25T7/ LG27GQ50F Ekipman:McHose G75 Pro/ Royal Kludge M3 Logitech G29/ Fantech Eos2S Mobil:Poco X7 Pro Honor Pad V9 iPhone 14 Pro Max(satıldı) Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #3 Bütçe? BM 800 Phantom Power Fiyatları %60 İndirim Ücretsiz Kargo! BM 800 Phantom Power bm800 mikrofonun çalışmasını sağlayan adaptör görevi görmektedir. BM 800 phantom power fiyatları 12 Taksit İle yonka'da www.yonkamuzikmarket.com Bu phantom powerlı modeli bu olmadan da alabilirsiniz ama tam performansında çalışmaz
Bütçe? BM 800 Phantom Power Fiyatları %60 İndirim Ücretsiz Kargo! BM 800 Phantom Power bm800 mikrofonun çalışmasını sağlayan adaptör görevi görmektedir. BM 800 phantom power fiyatları 12 Taksit İle yonka'da www.yonkamuzikmarket.com Bu phantom powerlı modeli bu olmadan da alabilirsiniz ama tam performansında çalışmaz
Mirzaaa Picopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 96 Çözümler 3 12 Şubat 2021 #4 Kwak dedi: Bütçe? BM 800 Phantom Power Fiyatları %60 İndirim Ücretsiz Kargo! BM 800 Phantom Power bm800 mikrofonun çalışmasını sağlayan adaptör görevi görmektedir. BM 800 phantom power fiyatları 12 Taksit İle yonka'da www.yonkamuzikmarket.com Bu Phantom Power'lı modeli bu olmadan da alabilirsiniz ama tam performansında çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Phantom Power'sız nodeline baktım o daha uygun geldi teşekkür ederim.
Kwak dedi: Bütçe? BM 800 Phantom Power Fiyatları %60 İndirim Ücretsiz Kargo! BM 800 Phantom Power bm800 mikrofonun çalışmasını sağlayan adaptör görevi görmektedir. BM 800 phantom power fiyatları 12 Taksit İle yonka'da www.yonkamuzikmarket.com Bu Phantom Power'lı modeli bu olmadan da alabilirsiniz ama tam performansında çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Phantom Power'sız nodeline baktım o daha uygun geldi teşekkür ederim.
Kwak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.597 Çözümler 9 Yer İngiltere Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Asus Tuf A15 7535hs 4050 Monitör: KTC H25T7/ LG27GQ50F Ekipman:McHose G75 Pro/ Royal Kludge M3 Logitech G29/ Fantech Eos2S Mobil:Poco X7 Pro Honor Pad V9 iPhone 14 Pro Max(satıldı) Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #5 Mirzaaa dedi: Phantom Power'sız nodeline baktım o daha uygun geldi teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Buradan farkı görebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mirzaaa dedi: Phantom Power'sız nodeline baktım o daha uygun geldi teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Buradan farkı görebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et