Mikrofon Önerisi

NuteLya

Megapat
Daha fazla  
Yayında kullanmak üzere hiçbir bilgi sahibi olmayıp iki adet mikrofon araştırdım buldum. Bunlardan hangisini almalıyım veya önerebileceğiniz farklı bir ürün var mıdır? Bu ürünlerden herhangi birisini satın alırsam bir program kullanmam gerekli mi? Yoksa tak çalıştır kullanabilir miyim? Program kullanmayı maalesef ki bilmiyorum. Ses kartı ne işe yarar onu da bilmiyorum sadece daha kaliteli ses çıkacağını okudum.
  1. mikrofon: Profesyonel Bm800 Kondenser Youtuber Profesyonel Stüdyo Kayıt Mikrofonu Siyah - GittiGidiyor
  2. mikrofon: ePttAVM - Snopy SN-03P Profesyonel stand ve filtreli Youtuber Mikrofon
  3. ses kartı: 7.1 Usb Ses Kartı 4506a Virtual Sound 3d çevirici Dönüştürücü Adaptör Kulaklik Mikrofon Pc Laptop - GittiGidiyor
  4. ses kartı: Captcha Verification

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, bm800 kullananların çoğu memnun. Snopy markasının başka bir modelini kullandım ve memnun kalmadım. Bm800 burada bir tık önde durur. Bu arada çevirici ucuz yollu olduğundan, çok bir şey beklememek gerekir. Çevirici alacaksanız biraz daha kaliteli ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Program konusunda bilgim yok.

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba, bm800 kullananların çoğu memnun. Snopy markasının başka bir modelini kullandım ve memnun kalmadım. Bm800 burada bir tık önde durur. Bu arada çevirici ucuz yollu olduğundan, çok bir şey beklememek gerekir. Çevirici alacaksanız biraz daha kaliteli ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Program konusunda bilgim yok.
çevirici dediğiniz sanıyorum ki usb ses kartı tam bilmediğimden dolayı bana atabileceğiniz önerebileceğiniz var mı ? Şöyle söyliyim twitch üzerinden yayın yapıyorum kulaklık mikrofonu kullanıyorum normalde discord falan takılırken ve yayında konuşacağım için alıyorum mikrofonu bm800 benim de tercih edeceğim sanırım ancak ses kartı gerekli mi ben sadece araştırdığım gördüğüm kadarıyla al yazmışlar herkese ondan dolayı baktım gerekliyse bana atar mısınız ucuz yollu birtane
Kondenser mikrofonun tüm gücünü kullanmak için 48V güç verebilmen lazım buda o USB ses kartlarıyla mümkün değil.
dostum kondenser nedir bilmiyorum eğer ses kartı için diyorsanız önerebileceğiniz var mıdır hiç anlamadığım bir konu ucuz yollu birtane link atarsanız sevinirim bm800 ile kullanılacak

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı