J JhanneS Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #1 Normalde hiçbir şey yoktu Soundpad demo kullandıktan sonra bu tarz olmaya başladı. Şu oran artıp duruyor sabit. Nasıl tutabilirim artmadan?
Normalde hiçbir şey yoktu Soundpad demo kullandıktan sonra bu tarz olmaya başladı. Şu oran artıp duruyor sabit. Nasıl tutabilirim artmadan?
Cefe_55 Picopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Yazılım 7 Mayıs 2023 #2 Realtek kullanabilirsin çoğu ayar yapılabiliyor.
J JhanneS Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 Cefe_55 dedi: Realtek kullanabilirsin çoğu ayar yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ya sounpad kullanmadan önce sabit kalıyordu ama mikrofon bastıktan sonra artıyor bir azalıyor bu çok rahatsız etti beni.
Cefe_55 dedi: Realtek kullanabilirsin çoğu ayar yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ya sounpad kullanmadan önce sabit kalıyordu ama mikrofon bastıktan sonra artıyor bir azalıyor bu çok rahatsız etti beni.
Cefe_55 Picopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Yazılım 7 Mayıs 2023 #4 JhanneS dedi: Ya sounpad kullanmadan önce sabit kalıyordu ama mikrofon bastıktan sonra artıyor bir azalıyor bu çok rahatsız etti beni. Genişletmek için tıkla... Yani dediğiniz uygulamayı bilmiyorum bu yüzden yardımcı olamayacağım ama ses düzeyini ayarlabileceginiz programı yazdım yukarıda.
JhanneS dedi: Ya sounpad kullanmadan önce sabit kalıyordu ama mikrofon bastıktan sonra artıyor bir azalıyor bu çok rahatsız etti beni. Genişletmek için tıkla... Yani dediğiniz uygulamayı bilmiyorum bu yüzden yardımcı olamayacağım ama ses düzeyini ayarlabileceginiz programı yazdım yukarıda.
J JhanneS Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 Cefe_55 dedi: Yani dediğiniz uygulamayı bilmiyorum bu yüzden yardımcı olamayacağım ama ses düzeyini ayarlabileceginiz programı yazdım yukarıda. Genişletmek için tıkla... normal windows ayarları bu
Cefe_55 dedi: Yani dediğiniz uygulamayı bilmiyorum bu yüzden yardımcı olamayacağım ama ses düzeyini ayarlabileceginiz programı yazdım yukarıda. Genişletmek için tıkla... normal windows ayarları bu
Cefe_55 Picopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Yazılım 7 Mayıs 2023 #6 Dediğim gibi uygulamayı tam bilmediğinden yukarıdakinin Windows ayarı olduğunu biliyorum ama yüklediğiniz uygulamayı bilmiyorum.
Dediğim gibi uygulamayı tam bilmediğinden yukarıdakinin Windows ayarı olduğunu biliyorum ama yüklediğiniz uygulamayı bilmiyorum.