Mikrofon Ses Kaydetmiyor

Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
Ryzen 9 8945HS
RTX 4070 Laptop GPU
Meslek
Öğrenci
Evet selamlar. Bugün mikrofonumla ses kaydı almaya çalıştığımda ses kaydı olarak sadece her zaman olan arkadaki cızırtıyı duydum. Ama kendi sesimi hiçbir şekilde duyamadım. Mikrofonu düğmesinden kapatıp ses kaydı aldığımda o cızırtı yine vardı ama mikrofonun jak girişini bilgisayardan çıkardığımda hiç ses kalmadı. Daha sabah düzgün çalışan mikrofon bir anda bozuldu anlayacağınız. Sizce mikrofon ile alakalı bir sorun mudur yoksa yazılımsal mı?

Evet selamlar. Bugün mikrofonumla ses kaydı almaya çalıştığımda ses kaydı olarak sadece her zaman olan arkadaki cızırtıyı duydum. Ama kendi sesimi hiçbir şekilde duyamadım. Mikrofonu düğmesinden kapatıp ses kaydı aldığımda o cızırtı yine vardı ama mikrofonun jak girişini bilgisayardan çıkardığımda hiç ses kalmadı. Daha sabah düzgün çalışan mikrofon bir anda bozuldu anlayacağınız. Sizce mikrofon ile alakalı bir sorun mudur yoksa yazılımsal mı?

Jak girişini kontrol et.

Dosya Ekleri

• 22462_pictures_product_visual_1.png
    22462_pictures_product_visual_1.png
    105 KB · Görüntüleme: 28
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı