Mikrofon ses sorunu

Ali Özönel

Kilopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Efnaf
Merhaba, kulaklığımı daha önce kasanın ön jaklarını kullanıyordum ses giriş çıkışında herhangi bir problem yoktu. Sonra kasanın arka jaklarını kullanmaya başladım ve ses çıkışı daha düzgün olmasına rağmen ses girişinde sorun oldu. Discord kullanırken ses gayet normal gidiyor karşıya ama oyun içerisinden konuşmaya çalışınca ses gitmiyor. Ses ayarlarından mikrofonun olduğu yere gelip konuşuyorum, aşırı yüksek sesle konuşunca bile çok az hareket ediyor. Realtek son sürüm yükledim olmadı, kaldırdım kurdum olmadı, internette anlatılan bir çok şeyi denedim hiçbiri işe yaramadı. Yardımlarınız İçin şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu ben de yaşadım. Aslında kayıt sesi az değil oyun sesi fazla çıkıyor. Kayıt alırken oyunun sesini mümkün olduğu kadar kısıp kendi sesinizi arttırın, böylece ikisi dengelenmiş olur. Bunu yapmak için teker teker kayıt alıp kendiniz test etmeniz lazım.

Aynı sorunu ben de yaşadım. Aslında kayıt sesi az değil oyun sesi fazla çıkıyor. Kayıt alırken oyunun sesini mümkün olduğu kadar kısıp kendi sesinizi arttırın, böylece ikisi dengelenmiş olur. Bunu yapmak için teker teker kayıt alıp kendiniz test etmeniz lazım.
Ben herhangi bir kayıt yapmıyorum sadece karşı tarafla iletişim kurmak için mikrofon kullanıyorum, discord dışında hiç bir yerde ne denediysem olmadı.Oyunun sesini azaltmak mikrofonun sesini yükseltmiyor.

Ben herhangi bir kayıt yapmıyorum sadece karşı tarafla iletişim kurmak için mikrofon kullanıyorum, discord dışında hiç bir yerde ne denediysem olmadı.Oyunun sesini azaltmak mikrofonun sesini yükseltmiyor.
Oyun çalışınca diğer uygulamaların sesini kısma gibi bir ayar olması lazım, bundan kaynaklanıyor olabilir.

Oyun çalışınca diğer uygulamaların sesini kısma gibi bir ayar olması lazım, bundan kaynaklanıyor olabilir.
Herhangi bir uyarı vermiyor seslere bakıyorum hepsi normal gözüküyor. Oyun oynarken oyun içi ses yok denilecek kadar kısık ama discord ta gayet normal bir şekilde gidiyor. Daha önce yoktu bu problem, kulaklık jaklarını arka tarafa takınca başladı ve tekrar ön tarafa almama rağmen düzelmedi.

Herhangi bir uyarı vermiyor seslere bakıyorum hepsi normal gözüküyor. Oyun oynarken oyun içi ses yok denilecek kadar kısık ama discord ta gayet normal bir şekilde gidiyor. Daha önce yoktu bu problem, kulaklık jaklarını arka tarafa takınca başladı ve tekrar ön tarafa almama rağmen düzelmedi.
Kendi güncellediğiniz sürücüyü silip Aygıt Yöneticisinden otomatik güncelleştirmeyi denediniz mi? Belki yeni sürümden kaynaklanıyordur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı