Mikrofon sesi boğuk alıyor

Tunaarslan

Decapat
Makaleler
3
Arkadaşlar Samsung A30 telefona sahibim, alalı yaklaşık 1seneden fazla oldu(ön sipariş ile almıştım).Daha önce yoktu, telefonun düstugu vs, durumları oldu ama bu durumlardan sonra bir sorun olmadı. Telefonun mikrofonu sesi boguk bir şekilde alıyor, ses kaydettim baktım ve konuştuğum kişiler de aynısını söyledi. Yani bu olay hangi sorunla başladığını bilmiyorum, kendi hatam doğrultusunda olmadığını soyliyebilirim ama.

Bende garantiye vermeyi düşündüm ama düştüğü için kullanıcı hatası derler diye düşünüyorum. Telefonun arka tarafı cam gibi bir madde ve iç tarafında sol alt tarafı çatlak olduğu görünüyor. Fakat bu uzun bir süre önce olmuştu. Su gibi sıvılara hiç düşmedi telefon. Bu durumda servise mi göndermeliyim, yoksa garanti kapsamında halledilebilir mi?

Görev çubuğundaki hoparlör simgesi sağ tık - ses ayarları - ses denetim masası - kayıt aygıtları - kullandığınız mikrofon sağ tık - özellikler - orada akustik eko iptali ya da gürültü tutma vardır.Onları kapatmanız lazım.Eğer yoksa ses kartı driverınızı güncellemelisiniz.Realtekin sitesinden indirip realtekin kendi programından da yapabilirsiniz.

Görev çubuğundaki hoparlör simgesi sağ tık - ses ayarları - ses denetim masası - kayıt aygıtları - kullandığınız mikrofon sağ tık - özellikler - orada akustik eko iptali ya da gürültü tutma vardır. Onları kapatmanız lazım. Eğer yoksa ses kartı driverınızı güncellemelisiniz. Realtek'in sitesinden indirip Realtek'in kendi programından da yapabilirsiniz.

Adamın telefonunda sorun var bilgisayar da değil mesajı okumadan niye cevap veriyorsun.

Ben zaten telefonu her türlü Samsung'a vereceğim fakat telefonu garanti yerine servise verirlerse, yani kabul etmezlerse savunma gibi bir hakkım var mı? Cunku telefon düştü zamanında, belli oluyor yani, ama düşmeyle ilgili yaşanan bir durum da söz konusu olmadı. Bana sen bunu düşürmüşsün, kullanıcı hatası, garanti kapsamında almıyoruz diyebilirler mi? Bosa servise para ödemek istemiyorum çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı