Tunaarslan
Decapat
- Makaleler
- 3
Arkadaşlar Samsung A30 telefona sahibim, alalı yaklaşık 1seneden fazla oldu(ön sipariş ile almıştım).Daha önce yoktu, telefonun düstugu vs, durumları oldu ama bu durumlardan sonra bir sorun olmadı. Telefonun mikrofonu sesi boguk bir şekilde alıyor, ses kaydettim baktım ve konuştuğum kişiler de aynısını söyledi. Yani bu olay hangi sorunla başladığını bilmiyorum, kendi hatam doğrultusunda olmadığını soyliyebilirim ama.
Bende garantiye vermeyi düşündüm ama düştüğü için kullanıcı hatası derler diye düşünüyorum. Telefonun arka tarafı cam gibi bir madde ve iç tarafında sol alt tarafı çatlak olduğu görünüyor. Fakat bu uzun bir süre önce olmuştu. Su gibi sıvılara hiç düşmedi telefon. Bu durumda servise mi göndermeliyim, yoksa garanti kapsamında halledilebilir mi?
Bende garantiye vermeyi düşündüm ama düştüğü için kullanıcı hatası derler diye düşünüyorum. Telefonun arka tarafı cam gibi bir madde ve iç tarafında sol alt tarafı çatlak olduğu görünüyor. Fakat bu uzun bir süre önce olmuştu. Su gibi sıvılara hiç düşmedi telefon. Bu durumda servise mi göndermeliyim, yoksa garanti kapsamında halledilebilir mi?