Mikrofon sesi cızırtılı

Razepro44

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, mikrofonum kötü değil. Markası lazım değil. Babamın laptopuna taktığımda mikrofonla konuşurken cızırtı yapmıyor ama benim laptopa taktığımda cızırtı yapıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Lütfen, troll olup yenisini al demeyin. Bir çözümü yoksa ses kartlı kulaklık alsam olur mu? Yardım eden kardeşlerime teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses düzey ayarlarıyla oynadınız mı? Oynadıysanız eskisi gibi yapın.

Arkadaşlar, mikrofonum kötü değil. Markası lazım değil. Babamın laptopuna taktığımda mikrofonla konuşurken cızırtı yapmıyor ama benim laptopa taktığımda cızırtı yapıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Lütfen, troll olup yenisini al demeyin. Bir çözümü yoksa ses kartlı kulaklık alsam olur mu? Yardım eden kardeşlerime teşekkürler.
Ses simgesine sağ tıkla, ardından kayıttan yürütme aygıtlarına tıkla ve, açılan pencereden kayıt sekmesine gel, mikrofon simgesine iki kere tıkla. Bir pencere açılacak üst taraftaki sekmelerde düzeyler adında bir sekme var ona tıkla ve daha sonra mikrofon basını 10 veya 20 yap . Bende de aynı problem vardı bunu yaptığımda düzelmişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı