Mikrofon sesi çok ince ve hızlı iletiyor

halil333333

Decapat
Daha fazla  
Yeni mikrofon satın aldım ve şu anda ses kartına bağlı. Fakat mikrofon sesi karşıya çok hızlı iletiyor. Yani 2 saniyelik bir kayıt ı 0.6 saniye gibi iletiyor, bu yüzden de sesim çok ince ve montajlanmış gibi çıkıyor. Sürücüsü falan yok. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni mikrofon satın aldım ve şu anda ses kartına bağlı. Fakat mikrofon sesi karşıya çok hızlı iletiyor. Yani 2 saniyelik bir kayıt ı 0.6 saniye gibi iletiyor, bu yüzden de sesim çok ince ve montajlanmış gibi çıkıyor. Sürücüsü falan yok. Nasıl düzeltebilirim?
İnternetle alakalı olabilir. Bilgisayarınızdaki Ses Kaydedici programıyla denemeyi dener misiniz?

Ses kaydedici ile yapıyorum zaten hocam.

İnternetle alakalı olabilir. Bilgisayarınızdaki Ses Kaydedici programıyla denemeyi dener misiniz?
@Murat5038 hocam bakar mısınız belki siz sorunumu çözüme kavuşturursunuz. Ses kartını çıkardım bakır kısımı silgi ile temizledim tekrar taktım fakat aynı sorun devam ediyor
@emircanunlts hocam bir bakar mısınız soruma

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı