Mikrofon sesi echolu alıyor

Alikerem2456

Femtopat
İyi günler. Bilgisayarımda bir mikrofonlu kulaklık var. Mikrofon ve kulaklık girişi ayrı olan bir kulaklık. Video veya müzik sesini problemsiz bir şekilde duyabiliyorum. Ama Zoom'da konuşunca ya da ses kaydedince sesimi çok hızlı ve ince bir şekilde alıyor. Bayağıdır uğraştım ama hiçbir şey yapamadım. Düzeltemedim. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayar özellikleri:

Win 8 X64.
ASUS P5VD2-MX SE
NVIDIA GeForce 8500 GT.
320 GB harddisk.
3GB RAM.
Harici ses kartı(onboard ses kartı BIOS'tan kapatıldı)
Sürücü vs. hepsi kurulu.

İyi günler. Bilgisayarımda bir mikrofonlu kulaklık var. Mikrofon ve kulaklık girişi ayrı olan bir kulaklık. Video veya müzik sesini problemsiz bir şekilde duyabiliyorum. Ama Zoom'da konuşunca ya da ses kaydedince sesimi çok hızlı ve ince bir şekilde alıyor. Bayağıdır uğraştım ama hiçbir şey yapamadım. Düzeltemedim. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayar özellikleri:

Win 8 X64.
ASUS P5VD2-MX SE
NVIDIA GeForce 8500 GT.
320 GB harddisk.
3GB RAM.
Sürücü vs. hepsi kurulu.
Mikrofonun bozuk olabilir mi?

Bilgisayar özellikleri:

Win 8 X64.
ASUS P5VD2-MX SE
NVIDIA GeForce 8500 GT.
320 GB harddisk.
3GB RAM.
Sürücü vs. hepsi kurulu.
Hocam ses aygıtları bölümünden ses geliştirmelerini kapatıp dener misiniz? Bir de bu aygıtı güç tasarrufu için bu aygıtı kapat seçeneğinin de tikini kaldırın geliştirmeleri kaldırabilesiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı