W waaster08 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Kulaklıklı mikrofonum Windows'un kayıt programından ses kaydettiğim zaman tekrar dinleyince sesimi duyabiliyorum ama Zoom'da sesimi açamıyorum ve Discord'da karşı taraf benim sesimi duymuyor. Başka kulaklıkla da denedim ama çözülmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2021
Kulaklıklı mikrofonum Windows'un kayıt programından ses kaydettiğim zaman tekrar dinleyince sesimi duyabiliyorum ama Zoom'da sesimi açamıyorum ve Discord'da karşı taraf benim sesimi duymuyor. Başka kulaklıkla da denedim ama çözülmedi.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2021 #2 Bilgisayarın sürücülerini güncelle
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Şubat 2021 #3 waaster08 dedi: Kulaklıklı mikrofonum Genişletmek için tıkla... Denetim masasından sürücüleri güncelle. Kulaklıklı mikrofon?
waaster08 dedi: Kulaklıklı mikrofonum Genişletmek için tıkla... Denetim masasından sürücüleri güncelle. Kulaklıklı mikrofon?