John B Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #11 Kaliteli ve ücretsiz gürültü engelleme yazılımı Bilgisayarım olduğu ortam biraz gürültülü olduğundan canlı dersler için kaliteli bir gürültü engelleme yazılımı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yanlış anlaşılma olmasın mikrofondan karşıya giden sesi azaltacak yazılım arıyorum. www.technopat.net Buraya da bir göz atabilirsiniz.
Kaliteli ve ücretsiz gürültü engelleme yazılımı Bilgisayarım olduğu ortam biraz gürültülü olduğundan canlı dersler için kaliteli bir gürültü engelleme yazılımı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yanlış anlaşılma olmasın mikrofondan karşıya giden sesi azaltacak yazılım arıyorum. www.technopat.net Buraya da bir göz atabilirsiniz.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 16 Nisan 2022 #12 InternetciMen dedi: Cızırtı dediğim şey gereksiz sesler. Oradaki ses seviyesi azalsa bile bass seviyesi aynı olduğu için yine gereksiz sesler gelir. Genişletmek için tıkla... VoiceMeeter gibi programlarla arkadaki sesleri kapatabilir. Tabii konusunca az da olsa gelecek konuşmadığında mikrofonu kapatıyor.
InternetciMen dedi: Cızırtı dediğim şey gereksiz sesler. Oradaki ses seviyesi azalsa bile bass seviyesi aynı olduğu için yine gereksiz sesler gelir. Genişletmek için tıkla... VoiceMeeter gibi programlarla arkadaki sesleri kapatabilir. Tabii konusunca az da olsa gelecek konuşmadığında mikrofonu kapatıyor.