mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #1 Ses efekti kısmından dinle ayarını açtığımda ses geliyor sadece. Onun dışında ses almıyor mikrofon. Ses driverını yeni güncelledim. Sorun ne olabilir?
Ses efekti kısmından dinle ayarını açtığımda ses geliyor sadece. Onun dışında ses almıyor mikrofon. Ses driverını yeni güncelledim. Sorun ne olabilir?
Çözüm mayuice 4 Mayıs 2024 Tamam çözdüm Windows'un kendi gizlilik ayarlarında uygulamalara mikrofon izni seçeneği kapalıymış.
D DDenizcann Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #2 mayuice dedi: Ses efekti kısmından dinle ayarını açtığımda ses geliyor sadece. Onun dışında ses almıyor mikrofon. Ses driverını yeni güncelledim. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Mikrofon bluetooth kulaklık mikrofonumu? Artı 0 Eksi
mayuice dedi: Ses efekti kısmından dinle ayarını açtığımda ses geliyor sadece. Onun dışında ses almıyor mikrofon. Ses driverını yeni güncelledim. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Mikrofon bluetooth kulaklık mikrofonumu?
KS KS mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #3 DDenizcann dedi: Mikrofon bluetooth kulaklık mikrofonumu? Genişletmek için tıkla... Hayır RAMPAGE Sniper USB portlu mikrofonlu kulaklık. Artı 0 Eksi
DDenizcann dedi: Mikrofon bluetooth kulaklık mikrofonumu? Genişletmek için tıkla... Hayır RAMPAGE Sniper USB portlu mikrofonlu kulaklık.
D DDenizcann Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #4 mayuice dedi: Hayır RAMPAGE Sniper USB portlu mikrofonlu kulaklık. Genişletmek için tıkla... Öyleyse bilmiyorum. Artı 0 Eksi
mayuice dedi: Hayır RAMPAGE Sniper USB portlu mikrofonlu kulaklık. Genişletmek için tıkla... Öyleyse bilmiyorum.
KS KS mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #5 Tamam çözdüm Windows'un kendi gizlilik ayarlarında uygulamalara mikrofon izni seçeneği kapalıymış. Artı 0 Eksi Çözüm