K Koray koçak Kilopat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #1 Miktorofondaki cizirtiyi engellemek için normalde kayıt aygıtlardan mikrofonun özelliklerinden Geliştirmeler diye bir sekme olmasi lazim. Oradan ayarlayarak cizirti azaliyor fakat bende öyle bir sekme cikmiyor. Ne yapmaliyim bilen var mi?
Miktorofondaki cizirtiyi engellemek için normalde kayıt aygıtlardan mikrofonun özelliklerinden Geliştirmeler diye bir sekme olmasi lazim. Oradan ayarlayarak cizirti azaliyor fakat bende öyle bir sekme cikmiyor. Ne yapmaliyim bilen var mi?
M m0nstercat Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #2 Belki düzeylerden bası açmışsındır ? Onu bi kontrol etmelisin.
K Koray koçak Kilopat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #3 Malesef onunla alakalı değil o sifirda. Tamam halletim teşekkürler ana Kartı ses driverini güncelledim
Malesef onunla alakalı değil o sifirda. Tamam halletim teşekkürler ana Kartı ses driverini güncelledim