Mikrofon sesinin az gitmesi

Synth3x

Kilopat
Daha fazla  
Mikrofonum bozuldu. Ben de şu anlık idare etmek için telefon kulaklığını mikrofon olarak kullanıyorum. Sorun şu mikrofon çok uzakta olmamasına rağmen sesim duyulacak kadar gitmiyor, sesimin gitmesi için mikrofonu çok fazla yaklaştırmam gerekiyor. Öyle bile çok fazla gitmiyor. Ses denetim masasından mikrofon ve mikrofon basını fulledim fakat hala sesim çok fazla gitmiyor. Bunun başka bir çözümü var mı? Realtek High Definition Audio Driver diye program duymuştum, onunla bu sorunu çözebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon kulaklıklarına göre değişir bilmiyorum fakat kullanıp benimle iletişim kuranların sesleri genellikle az oluyordu o telefon kulaklıklarıyla belki mikrofondan kaynaklıdır.

Windows 10 ise ayarlar cihazlar kısmından mikrofona basıp ibreyi bir tık daha arttırabilirsiniz ancak o da bir fayda etmediyse Realtek'e girerek mikrofon ayarlarından bas seviyesini ya da normal seviyesini kararınca arttırarak deneyebilirsiniz.

Mikrofonum bozuldu. Ben de şu anlık idare etmek için telefon kulaklığını mikrofon olarak kullanıyorum. Sorun şu mikrofon çok uzakta olmamasına rağmen sesim duyulacak kadar gitmiyor, sesimin gitmesi için mikrofonu çok fazla yaklaştırmam gerekiyor. Öyle bile çok fazla gitmiyor. Ses denetim masasından mikrofon ve mikrofon basını fulledim fakat hala sesim çok fazla gitmiyor. Bunun başka bir çözümü var mı? Realtek High Definition Audio driver diye program duymuştum, onunla bu sorunu çözebilir miyim?

Aygıt yöneticisinden ses, video ve oyun denetleyicilerine basın. High defintion audioya basın. Ayrıntılar'a basın, donanım kimliklerini seçin ve buraya atın.

Aygıt yöneticisinden ses, video ve oyun denetleyicilerine basın. High defintion audioya basın. Ayrıntılar'a basın, donanım kimliklerini seçin ve buraya atın.

Realtek herhalde driver ı.
Kullandığınız cihaz laptop mu yoksa masaüstü mü eğer laptop ise kendi sitesinden model numarası yazarak indirmek kasa ise eğer harici ses kartı taktıysanız ya da kasayla bütünleşik veyahut anakartta var ise araştırıp güncellemeniz gerekli.

Masaüstü kullanıyorum. Discordda ses full hala az gidiyor sesim.
Eğer anakartınız ses sürücüsü Realtek’SE kullana bilirsin. Fakat Realtek’den de yapamazsın. Sorun donanımsal duruyor.
Donanımsal olduğunu sanmıyorum bozulmamış mikrofonumun sesi gayet normal gidiyordu fakat bozulunca bunu kullanmak zorunda kaldım.
1606685859584.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı