Bu arada farklı model gelirse içini kontrol edin derim. Bazı modeller Phantom Power bile desteklemiyor.
Eki Görüntüle 2605119
Örneğin bu model desteklemiyor. PCB minnacık. İleride Phantom Power falan takarsanız mikrofonu yakarsınız.
Bendeki şansıma iyi olan.
Eki Görüntüle 2605121
Hocam bilemedim ilk denediğim saatler güzeldi sonradan başladı sesi de az alıyor şuan.Vallahi hocam nasıl bir dip ses geliyor bilmiyorum da, çoğunda dip ses normal.
Sizin aldığınız model LY1004 mü LY1002 mi?Bu arada farklı model gelirse içini kontrol edin derim. Bazı modeller phantom power bile desteklemiyor.
Eki Görüntüle 2605119
Örneğin bu model desteklemiyor. PCB minnacık. İleride phantom power falan takarsanız mikrofonu yakarsınız.
Bendeki şansıma iyi olan.
Eki Görüntüle 2605121
Sizin aldığınız model LY1004 mü LY1002 mi?
Hiç bilmiyorum hocam. Markasız noname. BM800 yazıyor yalnızca.Hocam bilemedim ilk denediğim saatler güzeldi sonradan başladı sesi de az alıyor şuan.
Sizin aldığınız model LY1004 mü LY1002 mi?
Sonradan phantom power takan olursa boşu boşuna mikrofonu yakar. Uyarayım dedim.Konuda dediğim gibi Phantom gerekmiyor zaten bunlara. Takılıyormuş takılmıyormuş önemsiz yani.
Orijinal değil hocam. Piyasada orijinal var mı onu bile bilmiyorum hattaOnun orijinal BM800.
Hiç bilmiyorum hocam. Markasız noname. BM800 yazıyor yalnızca.
Sonradan Phantom Power takan olursa boşu boşuna mikrofonu yakar. Uyarayım dedim.
Orijinal değil hocam. Orijinal var mı onu bile bilmiyorum hatta
Yok ya hala düzeltmeye çalışıyorum. Hatta Pre AMP devresinin sadece görsellik için konduğunu öğrendim. Madem çalışmayacak neden koyuyorsun ki yani?Sen şimdi bu konudaki mikrofonu mu aldın ne aldın onu anlamadım.
Hiç bilmiyorum hocam. Markasız noname. BM800 yazıyor yalnızca.
Sonradan Phantom Power takan olursa boşu boşuna mikrofonu yakar. Uyarayım dedim.
Orijinal değil hocam. Piyasada orijinal var mı onu bile bilmiyorum hatta
Tam bu muhabbeti soracaktım, şu an elimde orjijinal BM 800 ile konudaki üründen var, Phantom Power'siz sesleri birebir aynı arkadaki dip Ses'e kadar, zaten BM 800'i ilk kullandığımda Phantom Power'sız gerçekten kullanılmayacağını düşünmüştüm ve Phantom siparişi vermeyi planlıyordum. Arkadaşın konusunu gördükten sonra ses kalitesi fena gelmediği için aldım elime ulaştı fakat bendeki ses aynı BM-800'de olduğu gibi aşırı cızırtılı ve kullanılacak gibi değil.
Bundan dolayı 2 sorum olacak BM800 bana Phantom'lu 1700TL gibi bir fiyata geliyor bu fiyata daha iyi bir seçenek var mıdır? En kötü Solocast alıp geçeceğim gibi.
Diğeride konudaki ürünü arkadaşıma verip ona da Phantom Power aldırmayı planlıyordum fakat dediğiniz gibi mümkün değil sanırsam.
Hocam sana gelen ürünü paylaşır mısın? Çünkü BM800'ün Power'sız hali ile bendekinin alakası yok. Testte de görmüşsündür zaten.
Görseldeki ürün ile aynı hocam.Kargoya verildi olarak görünüyor.
Ürün elime ulaştı fotoğraflarını yolluyorum ama Lastvoice markasına dair bir imare bulunmuyor. Size ulaşan ürün bu mu? Sizin mikrofonunuzun görselini atabilir misiniz? @Deiinzz iade mi etmem lazım acaba?
Daha deneme imkanım olmadı.
Eki Görüntüle 2604676Eki Görüntüle 2604677
Tam bu muhabbeti soracaktım, şu an elimde orjijinal BM 800 ile konudaki üründen var, Phantom Power'siz sesleri birebir aynı arkadaki dip Ses'e kadar, zaten BM 800'i ilk kullandığımda Phantom Power'sız gerçekten kullanılmayacağını düşünmüştüm ve Phantom siparişi vermeyi planlıyordum. Arkadaşın konusunu gördükten sonra ses kalitesi fena gelmediği için aldım elime ulaştı fakat bendeki ses aynı BM-800'de olduğu gibi aşırı cızırtılı ve kullanılacak gibi değil.
Bundan dolayı 2 sorum olacak BM800 bana Phantom'lu 1700TL gibi bir fiyata geliyor bu fiyata daha iyi bir seçenek var mıdır? En kötü Solocast alıp geçeceğim gibi.
Diğeride konudaki ürünü arkadaşıma verip ona da Phantom Power aldırmayı planlıyordum fakat dediğiniz gibi mümkün değil sanırsam.