UygarAydoslu Kilopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #1 Yakın zamanda behringer C1U almayı düşünüyorum da içinden mikrofon standı çıkmıyor. Alacağım mikrofona uygun standları bulabileceğim ve hangisinin uygun olduğunu nereden anlıyacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2020
Yakın zamanda behringer C1U almayı düşünüyorum da içinden mikrofon standı çıkmıyor. Alacağım mikrofona uygun standları bulabileceğim ve hangisinin uygun olduğunu nereden anlıyacağım?
neşetertaş Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 198 27 Mayıs 2020 #2 Her zaman ya tuvalet kağıdı ya da kitap koyuyordum ben .
sarımsaklı kola Hectopat Kek günü Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 322 Çözümler 2 27 Mayıs 2020 #3 Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu sitede hem alacağınız mikrofon, hem de uyumlu olduğunu düşündüğüm bir stand var. Uyumlu olmasa neden koysunlar değil mi?
Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu sitede hem alacağınız mikrofon, hem de uyumlu olduğunu düşündüğüm bir stand var. Uyumlu olmasa neden koysunlar değil mi?
UygarAydoslu Kilopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #4 yigitR6 dedi: Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu sitede hem alacağınız mikrofon, hem de uyumlu olduğunu düşündüğüm bir stand var. Uyumlu olmasa neden koysunlar değil mi? Genişletmek için tıkla... Attığınız linkte Bu ürün satışa kapalı yazıyor
yigitR6 dedi: Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu sitede hem alacağınız mikrofon, hem de uyumlu olduğunu düşündüğüm bir stand var. Uyumlu olmasa neden koysunlar değil mi? Genişletmek için tıkla... Attığınız linkte Bu ürün satışa kapalı yazıyor