Yahyabeyy Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #1 Mikrofon arıyorum bu videodaki mikrofonlar nasıl çok hoşuma giti. BM800 iyi midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mikrofon arıyorum bu videodaki mikrofonlar nasıl çok hoşuma giti. BM800 iyi midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 2 Nisan 2021 #2 Öncelikle bütçe nedir? Ve BM800 idealdir. Ancak yanında phantom almanız çok daha iyi olur.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.235 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #3 BM-800 güzel mikrofon ama yanına Phantom Power alırsanız çok daha güzel olur.
Yahyabeyy Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #4 SHER-LOCKED dedi: BM-800 güzel mikrofon ama yanına Phantom Power alırsanız çok daha güzel olur. Genişletmek için tıkla... phantom power nedir Yas1n dedi: Öncelikle bütçe nedir? Ve BM800 idealdir. Ancak yanında phantom almanız çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... oradaki yaka mikrafonu nasıl bm 800 mü alıym yoksa o yaka mikrafonunu mu
SHER-LOCKED dedi: BM-800 güzel mikrofon ama yanına Phantom Power alırsanız çok daha güzel olur. Genişletmek için tıkla... phantom power nedir Yas1n dedi: Öncelikle bütçe nedir? Ve BM800 idealdir. Ancak yanında phantom almanız çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... oradaki yaka mikrafonu nasıl bm 800 mü alıym yoksa o yaka mikrafonunu mu
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 2 Nisan 2021 #5 Yahyabeyy dedi: phantom power nedir oradaki yaka mikrafonu nasıl bm 800 mü alıym yoksa o yaka mikrafonunu mu Genişletmek için tıkla... Yaka mikrofonu hakkında bilgim yok. Ancak iyi para vermezsen pek sağlam olmuyor diye biliyorum. Phantom; sesi iyileştiren, BM-800'ün güç ihtiyacını karşılayan parçanın adı. O olmadan boğuk, kısık ses alman muhtemel.
Yahyabeyy dedi: phantom power nedir oradaki yaka mikrafonu nasıl bm 800 mü alıym yoksa o yaka mikrafonunu mu Genişletmek için tıkla... Yaka mikrofonu hakkında bilgim yok. Ancak iyi para vermezsen pek sağlam olmuyor diye biliyorum. Phantom; sesi iyileştiren, BM-800'ün güç ihtiyacını karşılayan parçanın adı. O olmadan boğuk, kısık ses alman muhtemel.