Mikrofon tavsiyesi

Yer
Isparta
Daha fazla  
Merhaba benim kablosuz kulaklığım var normalde mikrofonu var ama PC de hem mikrofon hem kulaklık aynı anda çalışmıyormuş. O yüzden LoL de konuşabilmek için harici mikrofon almam gerek sanırım. Tavsiyelerinizi bekliyorum çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok sesim rahatça duyulabilsin yeter bana. Başka tavsiyelerinizde varsa yazabilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Kulaklığınızın tek jak çıkışı varsa çoklayıcı ile kullanabilirsiniz.

Örnek (öneri değil.)

Arkadaşın yazdığı çoklayıcı kablo ucuzmuş. Kablo büyük ihtimalle işinizi görür. Alternatif çözümler istediğiniz için Wo Mic yazdım. Ben ürünlerden veya bilgisayar donanım sorunlarından pek anlamam. Fakat Wo Mic'te neyin olmadığını yazarsanız belki çare bulabiliriz...

Eksik dll hatası veriyorsa, eksik olan dll dosyasının adını tarayıcı da aratıp indirin ve uygulama klasöründe ana sayfaya atın...

Uygulama da USB ile bağlamanızı tavsiye ederim. Sorunsuz şekilde bağlantı kurulduğunda hangi uygulama ile sesli iletişim kuracaksanız ayarlar kısmına giriyorsunuz. Ayarlar kısmında mikrofon ayarları varsa varsayılan olarak Wo Mic ayarlıyorsunuz...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı