Mikrofon telefonda çalışıyor, bilgisayarda çalışmıyor

wakdsmuhamme

Kilopat
Mikrofonum telefona takınca sorunsuz şekilde çalışıyor, bilgisayara takınca çalışmıyordu. Driverları falan ne varsa kurmaya çalıştım ama kurduğumdan emin değildim tam jak girişinde sıkıntı vardır dedim webcami USB girişine takıp test ettim ve mikrofonu çalışıyordu. Jak girişinde sıkıntı olduğuna emin oldum. Gittim USB ses kartı aldım az önce geldi. USB girişine takıp mikrofonu taktım çalışmadı. Ses kartını USB dönüştürücü yoluyla telefona taktım mikrofonu test ettim. Ses gitmedi nasıl çözerim? Bilgisayarda kullanmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon kulaklığının mikrofonunu diyorsan çalışmaz. Tek jak girişini bilgisayar farklı algılıyor. 3 çentiklidir heralde o kulaklık.

Sizin siyah çizgilerden kaç tane var jakta 3'se böyle bir dönüştürücü işinizi çözer diye düşünüyorum.

Gizlilik ayarlarından mikrofona izin verdin mi? Makinandaki mikrofon girişi ve kulaklık çıkışı tek jack mı?
Tek jak değil ve izin verdim usb dönüştürücüye taktım ikisinide çalışmadı eskiden kulağımda kulaklıkla koşmuştum pcye takılı iken kulaklık kablosu ve girişinde sıkıntı olduğunu biliyorum desteklerle tutturdum öyle kullanıyorum ama mikrofon sıkıntısız telefonda kontrol ettim
Ne işe yarayacak açıklayabilir kisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…