vAze.1 Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:21 #1 Mikrofonuma tutacak aldım ve takmak için gelen parçanın dişi erimiş. Bunu alabileceğim herhangi bir yer veya bir link var mıdır? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-12-19 at 19.18.09 (2).jpeg 73 KB · Görüntüleme: 8 WhatsApp Image 2025-12-19 at 19.18.08 (1).jpeg 59,4 KB · Görüntüleme: 8 WhatsApp Image 2025-12-19 at 19.18.08.jpeg 58,3 KB · Görüntüleme: 8 WhatsApp Image 2025-12-19 at 19.18.09 (1).jpeg 86 KB · Görüntüleme: 7
Mikrofonuma tutacak aldım ve takmak için gelen parçanın dişi erimiş. Bunu alabileceğim herhangi bir yer veya bir link var mıdır?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.489 Çözümler 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim Dün 19:28 #2 vAze.1 dedi: Mikrofonuma tutacak aldım ve takmak için gelen parçanın dişi erimiş. Bunu alabileceğim herhangi bir yer veya bir link var mıdır? Genişletmek için tıkla... Acil çözüm; sıcak silikon veya japonla sabitleyip geçebilirsin. Diğer türlü müzik aletleri satan firmalarla konuşabilir veya 3 boyutlu yazıcıdan çıkarttırabilirsin.
vAze.1 dedi: Mikrofonuma tutacak aldım ve takmak için gelen parçanın dişi erimiş. Bunu alabileceğim herhangi bir yer veya bir link var mıdır? Genişletmek için tıkla... Acil çözüm; sıcak silikon veya japonla sabitleyip geçebilirsin. Diğer türlü müzik aletleri satan firmalarla konuşabilir veya 3 boyutlu yazıcıdan çıkarttırabilirsin.
vAze.1 Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:37 #3 Mert Can Urcan dedi: Acil çözüm; sıcak silikon veya Japon'la sabitleyip geçebilirsin. Diğer türlü müzik aletleri satan firmalarla konuşabilir veya 3 boyutlu yazıcıdan çıkarttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Buldum ismini mikrofon standı vida adaptörü olarak geçiyormuş. Olmadı silikonlayacaz artık yardımın için teşekkürler.
Mert Can Urcan dedi: Acil çözüm; sıcak silikon veya Japon'la sabitleyip geçebilirsin. Diğer türlü müzik aletleri satan firmalarla konuşabilir veya 3 boyutlu yazıcıdan çıkarttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Buldum ismini mikrofon standı vida adaptörü olarak geçiyormuş. Olmadı silikonlayacaz artık yardımın için teşekkürler.