K kuzgun35 Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 Dizüstü bilgisayarımda 2 adet jack girişi bulunmaktadır. Ama mikrofon girişi bozuk. Oyuncu kulaklığı aldım bunu kullanmak için USB dönüştürücü alsam mikrofon oradan çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020
Dizüstü bilgisayarımda 2 adet jack girişi bulunmaktadır. Ama mikrofon girişi bozuk. Oyuncu kulaklığı aldım bunu kullanmak için USB dönüştürücü alsam mikrofon oradan çalışır mı?
wait for it Femtopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #2 Ben işin tekniğini pek bilmiyorum ama teorik olarak çalışması lazım.
K kuzgun35 Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #3 wait for it dedi: Ben işin tekniğini pek bilmiyorum ama teorik olarak çalışması lazım. Genişletmek için tıkla... peki teşekkür ederim
wait for it dedi: Ben işin tekniğini pek bilmiyorum ama teorik olarak çalışması lazım. Genişletmek için tıkla... peki teşekkür ederim