Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.024 Makaleler 6 Çözümler 54 5 Eylül 2014 #1 Merhaba.Müzik dinlerken kulaklığın mikrofonu ile kayıt yaparken hep cızırtı , kalitesiz ses vb gibi durumlar yaşıyorum.İzleyicilerim bu durumdan rahatsız bende yeni bir ses kartı ve mikrofon almayı düşünüyorum. Ses kartı olarak ; Asus Xonar DS/A 7.1 Pci Ses Kartı Asus Xonar DGX 5.1 Pci-e Ses Kartı Creative Audigy Value 7.1 Ses Kartı Bu ürünlerden bir tanesini almayı planlıyorum.Kullanan arkadaşlaradan yorumlarını bekliyorum. Mikrofon olarak ne alabilirim ? . Onerilerinizi ve yorumlarını beklıyorum. Bütçem mikrofon için 100 tl İyi forumlar
Merhaba.Müzik dinlerken kulaklığın mikrofonu ile kayıt yaparken hep cızırtı , kalitesiz ses vb gibi durumlar yaşıyorum.İzleyicilerim bu durumdan rahatsız bende yeni bir ses kartı ve mikrofon almayı düşünüyorum. Ses kartı olarak ; Asus Xonar DS/A 7.1 Pci Ses Kartı Asus Xonar DGX 5.1 Pci-e Ses Kartı Creative Audigy Value 7.1 Ses Kartı Bu ürünlerden bir tanesini almayı planlıyorum.Kullanan arkadaşlaradan yorumlarını bekliyorum. Mikrofon olarak ne alabilirim ? . Onerilerinizi ve yorumlarını beklıyorum. Bütçem mikrofon için 100 tl İyi forumlar
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #2 Asus Xonar DS/A 7.1 Pci Ses Kartı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bu ürünü alabilirsiniz. Mikrofon içinse mikrofonlu bir kulaklık da olabilir almanız gereken ürün. Creative Ma-2400 Kafa Bantlı Mikrofonlu Kulaklık- (Siyah) - Vatan Bilgisayar Bu gibi.
Asus Xonar DS/A 7.1 Pci Ses Kartı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bu ürünü alabilirsiniz. Mikrofon içinse mikrofonlu bir kulaklık da olabilir almanız gereken ürün. Creative Ma-2400 Kafa Bantlı Mikrofonlu Kulaklık- (Siyah) - Vatan Bilgisayar Bu gibi.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.024 Makaleler 6 Çözümler 54 5 Eylül 2014 #3 son_goku dedi: Asus Xonar DS/A 7.1 Pci Ses Kartı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bu ürünü alabilirsiniz. Mikrofon içinse mikrofonlu bir kulaklık da olabilir almanız gereken ürün. Creative Ma-2400 Kafa Bantlı Mikrofonlu Kulaklık- (Siyah) - Vatan Bilgisayar Bu gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekürler.
son_goku dedi: Asus Xonar DS/A 7.1 Pci Ses Kartı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Bu ürünü alabilirsiniz. Mikrofon içinse mikrofonlu bir kulaklık da olabilir almanız gereken ürün. Creative Ma-2400 Kafa Bantlı Mikrofonlu Kulaklık- (Siyah) - Vatan Bilgisayar Bu gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekürler.