Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 haftadır yayın açıyorum. Daha yeni oldugum için telefon kulaklığı ve mikrofonu kullanıyorum. Ses aslında güzel fakat biraz dip ses hışırtı hissettiğim için guzel bir mikrofon almak istiyorum. Maksimum bütçem 400 TL falan. Webcam için de aynı şekilde maksimum 400 TL. Asgari ücretle çalışıyorum, ev kredisi falan derken fazla para kalmıyor. Tavsiyesi olan var mı?
BM800 Profesyonel Stüdyo Youtube Tiktok Yayıncı Kayıt Mikrofonu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Behringer PS400 Ultra-Compact Phantom Power Supply en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Midex MX-2020 Phantom set, stüdyo kayıt malzemeleri kategorisinde satışa sunulan ses kayıt setidir. Midex MX-2020 phantom power paketine hemen sahip olabilirsiniz.
En ucuz Everest SC-HD03 Mikrofonlu Webcam fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest SC-HD03 Mikrofonlu Webcam özelliklerini incele, 599,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Midex MX-2020 Phantom set, stüdyo kayıt malzemeleri kategorisinde satışa sunulan ses kayıt setidir. Midex MX-2020 phantom power paketine hemen sahip olabilirsiniz.
En ucuz Everest SC-HD03 Mikrofonlu Webcam fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest SC-HD03 Mikrofonlu Webcam özelliklerini incele, 599,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sesi çok güzel naklediyor. Günün birinde enstrüman felan çalarım dersen onu da kaydedebilir, sitede her iki kullanım için videosu var izle kalitesini gör. Fotoya bakınca çok yer kaplayacak bir şey gibi duruyor ancak masaya kurunca hiç yer kaplamıyor istediğin tarafa çekip çevirebilirsin.