B Babayaga11 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 Merhaba YouTube kanalım var. Mikrofon ve webcam almak istiyorum bir üst seviyeye çıkmak için. Bütçe sınırsız önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba YouTube kanalım var. Mikrofon ve webcam almak istiyorum bir üst seviyeye çıkmak için. Bütçe sınırsız önerilerinizi bekliyorum.
Murat C Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 732 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM: 32 GB DDR5 CL 36 6000 MHz SSD: Samsung MZ-V9P1T0BW 990 PRO 1 TB Ekran kartı: GIGABYTE AERO 4080 16 GB Anakart: GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX V1.1 İşlemci: Intel Core i7-13700K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 31 Mart 2024 #2 Amazon.com.tr Amazon.com www.amazon.com webcam ile ilgili ekleme yapayım TR den satın alma 4K gibi bir fiyata geliyor amazon globalden 75 dolara takribi 2K paraya rahatça alırsın. Bu ikisi güzel olacaktır mikrofon için para biriktiriyorum Webcam'e sahibim işini rahatça görecektir.
Amazon.com.tr Amazon.com www.amazon.com webcam ile ilgili ekleme yapayım TR den satın alma 4K gibi bir fiyata geliyor amazon globalden 75 dolara takribi 2K paraya rahatça alırsın. Bu ikisi güzel olacaktır mikrofon için para biriktiriyorum Webcam'e sahibim işini rahatça görecektir.