Mikrofon vs webcam

akifffwq

Decapat
Daha fazla  
Yayın yapmak isteyen bir arkadaşıma hediye almak istiyorum. Sizce hangisini alırsam daha kaliteli olur? Amacım aldığım ürünü sevip yayın için onu bir iki sene idare etmesi ve kaliteli olması, sevmemesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofon ve webcam gayet güzel modeller. Bu mikrofon modelinin ses kalitesinin iyi olduğunu hatırlıyorum. Bu webcam de fiyatına göre iyi bir model. Arkadaşınızın ekipman konusunda hangisine daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız onu alın bence iki üründen de memnun kalır diye düşünüyorum.

Yayınlarda sese biraz fazla önem verildiğini düşündüğüm için ben şahsen mikrofonu öneririm.

Mikrofon ve webcam gayet güzel modeller. Bu mikrofon modelinin ses kalitesinin iyi olduğunu hatırlıyorum. Bu webcam de fiyatına göre iyi bir model. Arkadaşınızın ekipman konusunda hangisine daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız onu alın bence iki üründen de memnun kalır diye düşünüyorum.

Yayınlarda sese biraz fazla önem verildiğini düşündüğüm için ben şahsen mikrofonu öneririm.

Sorduğum kişilerde yayın için ses daha önemli diye mikrofon önerdi sanırım mikrofon alacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı