Logitech Brio 100 Full Hd 2 MP 1080 P Mikrofonlu Grafit Webcam en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Fifine K669 Pro USB Condenser Youtuber Yayinci Mikrofonu En iyi fiyat seçenekleri ile K669PRO1 ITOPYA'da
www.itopya.com
Yayın yapmak isteyen bir arkadaşıma hediye almak istiyorum. Sizce hangisini alırsam daha kaliteli olur? Amacım aldığım ürünü sevip yayın için onu bir iki sene idare etmesi ve kaliteli olması, sevmemesini istemiyorum.
Mikrofon ve webcam gayet güzel modeller. Bu mikrofon modelinin ses kalitesinin iyi olduğunu hatırlıyorum. Bu webcam de fiyatına göre iyi bir model. Arkadaşınızın ekipman konusunda hangisine daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız onu alın bence iki üründen de memnun kalır diye düşünüyorum.
Yayınlarda sese biraz fazla önem verildiğini düşündüğüm için ben şahsen mikrofonu öneririm.
Mikrofon ve webcam gayet güzel modeller. Bu mikrofon modelinin ses kalitesinin iyi olduğunu hatırlıyorum. Bu webcam de fiyatına göre iyi bir model. Arkadaşınızın ekipman konusunda hangisine daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız onu alın bence iki üründen de memnun kalır diye düşünüyorum.
Yayınlarda sese biraz fazla önem verildiğini düşündüğüm için ben şahsen mikrofonu öneririm.