ugur3232 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 127 Çözümler 1 11 Aralık 2018 #1 Corsair HS50 aldım fakat mikrofonu nedense jaka takıyorum, "kendimi dinle" tikine basıyorum. Sonra ise PC'den gelen sesler yankı yapıyor. Kulaklığın içine doğru konuştuğum zaman sesimi duyuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2018
Corsair HS50 aldım fakat mikrofonu nedense jaka takıyorum, "kendimi dinle" tikine basıyorum. Sonra ise PC'den gelen sesler yankı yapıyor. Kulaklığın içine doğru konuştuğum zaman sesimi duyuyorum.
darkiroNNN Kilopat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2018 #2 Görev Çubuğundaki Hoparlör kısmında mikrofon'un sesini kısabiliyor olman lazım. Bir bakar mısın? Ya da "kendimi dinle" tikini pasif hale getir.
Görev Çubuğundaki Hoparlör kısmında mikrofon'un sesini kısabiliyor olman lazım. Bir bakar mısın? Ya da "kendimi dinle" tikini pasif hale getir.
skaDa Kilopat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 183 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2018 #3 Kendimi dinle tiki bildiğim kadarıyla mikrofondaki sesi anlık olarak çıkış aygıtına iletmeye yarıyor.
Kendimi dinle tiki bildiğim kadarıyla mikrofondaki sesi anlık olarak çıkış aygıtına iletmeye yarıyor.