Mikrofon yazılımı çalışmıyor

bedozk65

Hectopat
Yer
arkanda
Daha fazla  
Meslek
boş işler müdürü
Arkadaşlar selam, size 2 aydır yaşadığım saçma bir olaydan bahsedeyim. Bundan önce mikrofonum vardı ve kedim yaka mikrofonumu parçaladı. Ve yeni yaka mikrofonu aldıktan sonra (aynı marka) çalışmadığını fark ettim. Aşağıda gösterdiğim gibi gerek kullandığım uygulamalardan gerek denetim masasından ayarları Realtek olarak ayarladım. Sonra Windows settings e girdim. Kendi mikrofonumu ayarladım yine olmadı. Ve sonra temiz kurulum yaptım.(Windows 10) ve yine olmadı. Ve sonra denetim masasından varsayılan olarak iriun Webcam adlı uygulamayı ayarladım. Ve çalıştı ama uygulama bana çok sorun yaratıyor. Mikrofonu kullanabilmek için telefonumdan iriun Webcam uygulamasına bağlı kalmam gerekiyor. Ve telefonumu kullanamıyorum. Sebebi nedir? Not: Mikrofonu başka bilgisayarlara taktığımda çalışıyordu.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    Ekran Görüntüsü (13).png
    187 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran Görüntüsü (14).png
    Ekran Görüntüsü (14).png
    454,6 KB · Görüntüleme: 51
Başka bilgisayarlar'a taktığında çalışıyormuydu :/ yine garip bir sorun onu yazmasaydın bir şeyler üretebilirdim aklıma bir şeyler gelmiyor artık :D

yani farklı mikrofon uygulamaları deneyin çalışır belki (zaten denemissiniz anladığım kadarı ile) 1 program'da takılı kalmayın sıra sıra deneyin öyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı