Mikrofona Yankı Efekti Verme

jiko

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Dostlar, mikrofonuma yankı efekti vermek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Mikrofonunuz destekliyorsa ses denetim masasından mikrofonunuzun özelliklerine gelip Effects sekmesinden yapabilirsiniz. Öyle bir sekme yoksa mikrofonunuz desteklemiyordur. Başka uygulamalarla yapabilirsiniz.

Mikrofonunuz destekliyorsa ses Denetim Masası'ndan mikrofonunuzun özelliklerine gelip effects sekmesinden yapabilirsiniz. Öyle bir sekme yoksa mikrofonunuz desteklemiyordur. Başka uygulamalarla yapabilirsiniz.

Öyle bir yer yok. Program önerir misiniz ve nasıl yapacağımı.

Voice Meeter guzel bir secenek. Troll bir sekilde yapmak istersen ClownFish tam sana gore.

Voice meeter guzel bir secenek. Troll bir sekilde yapmak istersen clownfish tam sana gore.

Voice Meeter'ın hangi sürümünü kuracağım. Bir de nasıl yapabileceğimi anlatan video var mı?

Sağlam bir program olmasını istiyorum. Müzisyenlerin Discord'da kullandığı gibi.
VoiceMeeter kullanacaksınız. Anakartınıza entegre edilmiş ses kartıyla yapamıyorsanız eğer, bu tarz uygulamalar kullanın ya da harici bir ses kartı alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…