Mikrofonda cızırtı ve yankı problemi

Osman Köfüncü

Centipat
1 hafta öncesinde bir laptop kullanicisiydim. Yeni bir bilgisayar aldım. Laptop kullanirken mikrofonum mükkemmel çalışıyordu, bir problem yoktu. Masaüstüne geçince bir sıkıntıyla karşılaştım. Cızırtı ve yankı, arkadaşlarım surekli belirttiği için ben de Realtek Audio definition adlı bir yazılım yükledim. İzledigim rehber videolarında onu kuruyorlardı, ben de kurdum. Ama kurarken diger yazılım silinecek dedi ben umursamadım ve kurmaya devam ettim. Her şeyi yapmama ragmen kurulmadı ve mikrofonumdan şu anda ses çok az bir şekilde geliyor. Duyulmayacak kadar az, bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden ses ile alakalı ne varsa kaldırın. Windows Update'yi yapın sürücü kurulsun. Sonrasında tekrar kontrol edin. Bu arada öncesinde mikrofon ayarlarından basın açık olduğundan emin olun deneyin sonra bu işlemi yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı