Mikrofondaki dip ses nasıl düzeltilir?

emreyılmaz8

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GeForce Experience'tan kayıt yapıyorum ve bu ses çıkıyor. Krisp indirmeme rağmen ses geçmedi nasıl yapabilirim?

VB-Audio VoiceMeeter Banana diye bir program vardı oradan bazı ayarlar ile dip sesleri en aza indirebiliyordunuz. YouTube üzerinden videolarını izleyip yapabilirsin.

VB-Audio VoiceMeeter Banana diye bir program vardı oradan bazı ayarlar ile dip sesleri en aza indirebiliyordunuz. YouTube üzerinden videolarını izleyip yapabilirsin.

Bunu indirdim ama artık PCden ses gelmiyor

1668448444065.png

Böyle oldu ses gelmiyor. Normal hoparlöre alınca da gelmiyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GeForce Experience'tan kayıt yapıyorum ve bu ses çıkıyor. Krisp indirmeme rağmen ses geçmedi nasıl yapabilirim?

Sorununuza kesin bir çözüm öneremem; ses yongalarından, mikrofon jakından veya yazılımsal sebeplerden kaynaklanıyor olabilir. Ama kaliteli kayıt almanız için bir öneride bulunabilirim. Audacity programından kayıt alırsanız gürültü azaltma özelliği sayesinde dip sesin büyük çoğunluğundan kurtulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı