jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Çoğu yerde gördüm gitar çalan ve şarkı söyleyenler mikrofona eko (yankı) veriyor. Nasıl yapılıyor acaba? VoiceMeeter'dan falan mı?
Çoğu yerde gördüm gitar çalan ve şarkı söyleyenler mikrofona eko (yankı) veriyor. Nasıl yapılıyor acaba? VoiceMeeter'dan falan mı?
Kaan Adem Denge Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nilüfer, Bursa , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #2 VoiceMeeter ile verilebilir onun dışında genellikle fiziksel mikserler ya da çeşitli kayıt uygulamaları ile Mastering sırasında yapıyorlar.
VoiceMeeter ile verilebilir onun dışında genellikle fiziksel mikserler ya da çeşitli kayıt uygulamaları ile Mastering sırasında yapıyorlar.
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #3 Kaan Adem Denge dedi: VoiceMeeter ile verilebilir onun dışında genellikle fiziksel mikserler ya da çeşitli kayıt uygulamaları ile Mastering sırasında yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... VoiceMeeter'ın hangi sürümü acaba ?
Kaan Adem Denge dedi: VoiceMeeter ile verilebilir onun dışında genellikle fiziksel mikserler ya da çeşitli kayıt uygulamaları ile Mastering sırasında yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... VoiceMeeter'ın hangi sürümü acaba ?
Kaan Adem Denge Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nilüfer, Bursa , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #4 Ben Banana kullanıyorum bu sürümde de mevcut. Youtube videolarından rahatlıkla yapabilirsin.
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #5 Kaan Adem Denge dedi: Ben Banana kullanıyorum bu sürümde de mevcut. Youtube videolarından rahatlıkla yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ek programa ihtiyaç var mı ? Birde eko ayarlarını ScreenShot olarak atabilirmisiniz ?
Kaan Adem Denge dedi: Ben Banana kullanıyorum bu sürümde de mevcut. Youtube videolarından rahatlıkla yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ek programa ihtiyaç var mı ? Birde eko ayarlarını ScreenShot olarak atabilirmisiniz ?
Kaan Adem Denge Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nilüfer, Bursa , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 Ben Eco için hiç yapmadım ayar ancak eğitim videolarını izlerken görmüştüm o yüzden bilemiyorum. Ek bir programa ihtiyacın olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam ana ekranda Mic. bölümünün üstünde solda ki kare çerçeve içinden değişiyordu.
Ben Eco için hiç yapmadım ayar ancak eğitim videolarını izlerken görmüştüm o yüzden bilemiyorum. Ek bir programa ihtiyacın olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam ana ekranda Mic. bölümünün üstünde solda ki kare çerçeve içinden değişiyordu.
jiko Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 450 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #7 Kaan Adem Denge dedi: Ben Eco için hiç yapmadım ayar ancak eğitim videolarını izlerken görmüştüm o yüzden bilemiyorum. Ek bir programa ihtiyacın olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam ana ekranda Mic. bölümünün üstünde solda ki kare çerçeve içinden değişiyordu. Genişletmek için tıkla... Orası sesi iyileştiriyor.
Kaan Adem Denge dedi: Ben Eco için hiç yapmadım ayar ancak eğitim videolarını izlerken görmüştüm o yüzden bilemiyorum. Ek bir programa ihtiyacın olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam ana ekranda Mic. bölümünün üstünde solda ki kare çerçeve içinden değişiyordu. Genişletmek için tıkla... Orası sesi iyileştiriyor.
Kaan Adem Denge Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nilüfer, Bursa , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #8 İki pencere var orada ikisinden biri sesi değiştiriyor ince-kalın gibi. Orada değilse Youtube videolarından rahatlıkla yapabilirsin.
İki pencere var orada ikisinden biri sesi değiştiriyor ince-kalın gibi. Orada değilse Youtube videolarından rahatlıkla yapabilirsin.