Nestie Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 321 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 25 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar işim gereği WhatsApp Web kullanıyorum sürekli. Yazmaktan yoruluyorum bazen. Kulaklığımın mikrofonundan konuşup, bu konuştuklarımı yazıya döken bir program var mı? Araştırdım fakat bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2019
Arkadaşlar işim gereği WhatsApp Web kullanıyorum sürekli. Yazmaktan yoruluyorum bazen. Kulaklığımın mikrofonundan konuşup, bu konuştuklarımı yazıya döken bir program var mı? Araştırdım fakat bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Şubat 2019 #2 Google çeviri ile deneyebilirsiniz.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 25 Şubat 2019 #3 Yakında Whatsapp'a eklenecek bu özellik.
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 17 25 Şubat 2019 #4 iOS cihazlarda Dikte olarak geçiyor bu özellik. Eğer elinizin altında iOS bir cihaz var ise kolaylıkla kullanabilirsiniz.
iOS cihazlarda Dikte olarak geçiyor bu özellik. Eğer elinizin altında iOS bir cihaz var ise kolaylıkla kullanabilirsiniz.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.473 Çözümler 15 25 Şubat 2019 #5 Jasanayaka dedi: iOS cihazlarda Dikte olarak geçiyor bu özellik. Eğer elinizin altında iOS bir cihaz var ise kolaylıkla kullanabilirsiniz. Eki Görüntüle 372484 Genişletmek için tıkla... Android'de de var fakat arkadaş WhatsApp Web demiş. Google çeviri'ye konuşarak metni kopyalayıp gönderebilirsiniz.
Jasanayaka dedi: iOS cihazlarda Dikte olarak geçiyor bu özellik. Eğer elinizin altında iOS bir cihaz var ise kolaylıkla kullanabilirsiniz. Eki Görüntüle 372484 Genişletmek için tıkla... Android'de de var fakat arkadaş WhatsApp Web demiş. Google çeviri'ye konuşarak metni kopyalayıp gönderebilirsiniz.