F Flummox Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2 15 Eylül 2020 #1 1 Hafta önce mikrofonumda bas duymaya başladım, bozulduğunu düşünüp kulaklık değiştirdim sorun devam etti sorun. Jak girişinde problem vardır diye kulaklık-USB dönüştürücüsü aldım. Hala devam ediyor sorun ne olabilir?
1 Hafta önce mikrofonumda bas duymaya başladım, bozulduğunu düşünüp kulaklık değiştirdim sorun devam etti sorun. Jak girişinde problem vardır diye kulaklık-USB dönüştürücüsü aldım. Hala devam ediyor sorun ne olabilir?
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2020 #2 Pek bir bilgim yok ancak bir şey sormak istiyorum: Telefonu normal kullandığınızda seste bir sıkıntı var mı? Telefonun ses kartı bozulmuş olabilir.
Pek bir bilgim yok ancak bir şey sormak istiyorum: Telefonu normal kullandığınızda seste bir sıkıntı var mı? Telefonun ses kartı bozulmuş olabilir.
F Flummox Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2 15 Eylül 2020 #3 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Pek bir bilgim yok ancak bir şey sormak istiyorum: Telefonu normal kullandığınızda seste bir sıkıntı var mı? Telefonun ses kartı bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Belirtmeyi unuttum pardon. Sorun bilgisayarımda oluşuyor. Ses alabiliyorum fakat iletemiyorum
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Pek bir bilgim yok ancak bir şey sormak istiyorum: Telefonu normal kullandığınızda seste bir sıkıntı var mı? Telefonun ses kartı bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Belirtmeyi unuttum pardon. Sorun bilgisayarımda oluşuyor. Ses alabiliyorum fakat iletemiyorum