T Terurian Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Yeni mikrofon aldım, PC'ye takınca sadece cızırtı sesi geliyor ve mikrofon girişini oynatınca cızırtı sesleri değişiyor. Sorun mikrofonda mı PC'nin mikrofon girişinde mi bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
Yeni mikrofon aldım, PC'ye takınca sadece cızırtı sesi geliyor ve mikrofon girişini oynatınca cızırtı sesleri değişiyor. Sorun mikrofonda mı PC'nin mikrofon girişinde mi bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 4 Haziran 2021 #2 Yeni mikrofon alın bilgisayar girişine takın cızırtı geliyorsa girişte sorun vardır. Artı 0 Eksi
KS KS T Terurian Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #3 xDarkLyne dedi: Yeni mikrofon alın bilgisayar girişine takın cızırtı geliyorsa girişte sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iade işlemlerini başlattım Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Yeni mikrofon alın bilgisayar girişine takın cızırtı geliyorsa girişte sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iade işlemlerini başlattım