fisherrr1 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #1 Midex gmx-1st mikrofonu kullanıyorum YouTube videosu çekeceğim ama konuşurken arkadan ince bir ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne yaptıysam çözemedim yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2023
Midex gmx-1st mikrofonu kullanıyorum YouTube videosu çekeceğim ama konuşurken arkadan ince bir ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne yaptıysam çözemedim yardımcı olabilecek var mı?
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.463 Çözümler 4 Yer Toronto 4 Mart 2023 #2 Kuş ötmesine benzeyen ses değil mi?
fisherrr1 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 Maddoxkkm dedi: Kuş ötmesine benzeyen ses değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet nasıl düzeltebilirim?
Maddoxkkm dedi: Kuş ötmesine benzeyen ses değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet nasıl düzeltebilirim?