Mikrofondan fazla ses çıkıyor

brtyvz

Hectopat
Daha fazla  
Discord'dan arkadaşlarımla konuştuğumda mikrofonumun sesinin çok fazla olduğunu söylüyorlar ve ne yaptıysam düzelmedi. Kulaklık mikrofonu kullanıyorum ve bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Neden böyle oluduğunu bilen var mı çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Giden ses kısılıyor Discordda, arkadaşların da seni kısabilir isterse?

Giden ses kısılıyor Discordda, arkadaşların da seni kısabilir isterse?
kısıyorlar ama çok fazla olduğunu söylüyorlar yüzde1 yapıyorlarmış sesi

Mikrofon geri döngü testi yaptınız mı?

Yaptığımda abartıldığı kadar fazla olmadığını düşündüm özellikle DC de ses kısma kullandıklarına rağmen böyle fazla sesden şikayet etmelerini garipsedim kendi sesimi bilgisayar üzerinden nereden kısabilirim bir bilginiz var mı?

Realtek audio console varsa bilgisayarında orada mikrofon boost tarzı bir ayar var o varsayılan olarak +10db'de gelebiliyor onu 0dbye çekersen düzelir muhtemelen. Onun haricinde discorddan veya windows ayarlardan da giriş aygıtlarından mikrofonunu kısabilirsin ama ilk olarak realtekten kıs, ses kalitende de artış olur.

Mevcut bilgisayarımda bahsettiğim uygulama olmadığı için görselli yardım edemiyorum ama basit bir uygulama zaten çok az seçenek var kolaylıkla bulursun diye düşünüyorum.

VoiceMeeter Banana kullanabilirsin iş görür diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…