xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 679 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ağustos 2021 #1 Selamlar, 3 mikrofon değiştirdim fakat her seferinde birkaç gün kullandıktan sonra garip sesler çıkartmaya başlıyor. Mikrofon şu anda boşta ve böyle bir ses çıkıyor. Çok rahatsız edici. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2021
Selamlar, 3 mikrofon değiştirdim fakat her seferinde birkaç gün kullandıktan sonra garip sesler çıkartmaya başlıyor. Mikrofon şu anda boşta ve böyle bir ses çıkıyor. Çok rahatsız edici.
Nicksiz ayva Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 829 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #2 xSatsujin dedi: Selamlar, 3 mikrofon değiştirdim fakat her seferinde birkaç gün kullandıktan sonra garip sesler çıkartmaya başlıyor. Eki Görüntüle 1139230 Mikrofon şu anda boşta ve böyle bir ses çıkıyor. Çok rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ses hocam? Artı 0 Eksi
xSatsujin dedi: Selamlar, 3 mikrofon değiştirdim fakat her seferinde birkaç gün kullandıktan sonra garip sesler çıkartmaya başlıyor. Eki Görüntüle 1139230 Mikrofon şu anda boşta ve böyle bir ses çıkıyor. Çok rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ses hocam?
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 15 Ağustos 2021 #3 Garip derken nasıl bir ses? Artı 0 Eksi
sdddse2 Decapat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #4 Cızırtı sesi mi? Artı 0 Eksi
KS KS xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 679 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ağustos 2021 #5 sdddse2 dedi: Cızırtı sesi mi? Genişletmek için tıkla... Cızırtı değil sanki mikrofona vantilatorun dibine koymuşsun ve bağırıyormuşsun gibi bir ses. Artı 0 Eksi
sdddse2 dedi: Cızırtı sesi mi? Genişletmek için tıkla... Cızırtı değil sanki mikrofona vantilatorun dibine koymuşsun ve bağırıyormuşsun gibi bir ses.
wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #6 Gelişmiş mikrofon ayarlarından bass seviyesini bir tık düşürmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 679 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ağustos 2021 #7 wert dedi: Gelişmiş mikrofon ayarlarından bass seviyesini bir tık düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Mikrofonlu Kulaklık değil Bass ayarı yok bass ayarından olacağını sanmıyorum ara sıra oluyor bu sorun ve çok kötü ses geliyor. Artı 0 Eksi
wert dedi: Gelişmiş mikrofon ayarlarından bass seviyesini bir tık düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Mikrofonlu Kulaklık değil Bass ayarı yok bass ayarından olacağını sanmıyorum ara sıra oluyor bu sorun ve çok kötü ses geliyor.
wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #8 Gelişmiş mikrofon ayarlarından bass seviyesini bir tık düşürmeyi deneyin. xSatsujin dedi: Mikrofonlu Kulaklık değil Bass ayarı yok bass ayarından olacağını sanmıyorum ara sıra oluyor bu sorun ve çok kötü ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon yoksa nasıl mikrofon çalışıyor. Laptop mu kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Gelişmiş mikrofon ayarlarından bass seviyesini bir tık düşürmeyi deneyin. xSatsujin dedi: Mikrofonlu Kulaklık değil Bass ayarı yok bass ayarından olacağını sanmıyorum ara sıra oluyor bu sorun ve çok kötü ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon yoksa nasıl mikrofon çalışıyor. Laptop mu kullanıyorsunuz?
KS KS xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 679 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ağustos 2021 #9 Standlı mikrofon, laptop kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
Nicksiz ayva Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 829 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #10 xSatsujin dedi: Standlı mikrofon, laptop kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam internet bağlantısını bilgisayarınızdan kesin ve Windows Defender'i açıp tam tarama yapın hacklenmiş de olabilirsiniz. Bir diğer ihtimal ise jak girişlerinden kaynaklı olabilir anakartın jak girişlerine veya ön panelin girişlerine takmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
xSatsujin dedi: Standlı mikrofon, laptop kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam internet bağlantısını bilgisayarınızdan kesin ve Windows Defender'i açıp tam tarama yapın hacklenmiş de olabilirsiniz. Bir diğer ihtimal ise jak girişlerinden kaynaklı olabilir anakartın jak girişlerine veya ön panelin girişlerine takmayı denediniz mi?