xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 15 Ağustos 2021 #1 Selamlar, 3 mikrofon değiştirdim fakat her seferinde birkaç gün kullandıktan sonra garip sesler çıkartmaya başlıyor. Mikrofon şu anda boşta ve böyle bir ses çıkıyor. Çok rahatsız edici. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2021
Selamlar, 3 mikrofon değiştirdim fakat her seferinde birkaç gün kullandıktan sonra garip sesler çıkartmaya başlıyor. Mikrofon şu anda boşta ve böyle bir ses çıkıyor. Çok rahatsız edici.
KS KS xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 18 Ağustos 2021 #11 @Nicksiz ayva Usbli mikrofon diğer usb aygıtlarını denedim fakat birkaç gündür olmuyor bu sorun. Artı 0 Eksi
Nicksiz ayva Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 829 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #12 xSatsujin dedi: @Nicksiz ayva USB'li mikrofon diğer USB aygıtlarını denedim fakat birkaç gündür olmuyor bu sorun. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat tam tarama yapmakta fayda var olmazsa format atmayı dene. Artı 0 Eksi
xSatsujin dedi: @Nicksiz ayva USB'li mikrofon diğer USB aygıtlarını denedim fakat birkaç gündür olmuyor bu sorun. Genişletmek için tıkla... Anladım fakat tam tarama yapmakta fayda var olmazsa format atmayı dene.